Niemczańskie Wzgórza
Re: Niemczańskie Wzgórza
Nowa świecka Tradycja:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Śliczne szczeniory! Pozdrowienia od cioć i Babuni!
- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
No to będziecie mieć problem z wyborem imienia... Tyle propozycji.
Moje ulubione to Tokaj, Tatar i Tymianek, a dla dziewczyn Tajga,Turnia,Tonacja i Trufla.
A moje pomysły (może coś już było)
Tafta, Terra, Tesla, Tymotka
Ton, Tempo, Totem, Trel, Trepak
Moje ulubione to Tokaj, Tatar i Tymianek, a dla dziewczyn Tajga,Turnia,Tonacja i Trufla.
A moje pomysły (może coś już było)
Tafta, Terra, Tesla, Tymotka
Ton, Tempo, Totem, Trel, Trepak
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dzięki za propozycje,
czas chyba powoli dobierać imiona, bo jak dziś rano siedziałam w pokoju maluchów przy kompie i tak sobie patrzę a Pan Biały (2 od końca co do wielkości) wisi na bandzie kojca zadziera trzecią łapę aby wejść całym sobą i przy tym jeszcze pokazuje mi język
i w tym samym momencie pomyślałam sobie Trapez ?
uff, to się dopiero zacznie
szaleństwa i wyścigi kto pierwszy opanuje wychodzenie z kojca
czas chyba powoli dobierać imiona, bo jak dziś rano siedziałam w pokoju maluchów przy kompie i tak sobie patrzę a Pan Biały (2 od końca co do wielkości) wisi na bandzie kojca zadziera trzecią łapę aby wejść całym sobą i przy tym jeszcze pokazuje mi język

i w tym samym momencie pomyślałam sobie Trapez ?

uff, to się dopiero zacznie

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Sama radość
Pamiętam swoją sunię jak miała małe i kojec był z materaca odgrodzonego deską od reszty pokoju i jak kulki podrosły i na raz opierały się o barykadę to forsowały ją bez problemu

Pamiętam swoją sunię jak miała małe i kojec był z materaca odgrodzonego deską od reszty pokoju i jak kulki podrosły i na raz opierały się o barykadę to forsowały ją bez problemu

Ano się zaczniekasiawro pisze: ...
uff, to się dopiero zacznie![]()
![]()
szaleństwa i wyścigi kto pierwszy opanuje wychodzenie z kojca

A szczeniury się fajnie uczą- na zasadzie jeden od drugiego- tak po sznurku. Idzie to natychmiast. Mnie zwłaszcza śmieszy zawsze i nieustannie jak się uczą szczekać i warczeć- jeden od drugiego. To przekomiczne jak warczy groźnie cały kojec

Aaaa mam jeszcze jedno imię : Trubadur

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Warczeć już umiemy i szczekać prawie też, tylko ja się zastanawiam, czy one wiedzą że to one szczekają bo jak to robią to wyglądają na zdziwione 
Drapanie wciąż należy do trudnych zadań, powoli uczymy się oczywiście z turlaniem się przy tym strasznym

Drapanie wciąż należy do trudnych zadań, powoli uczymy się oczywiście z turlaniem się przy tym strasznym

Mam dla suczki :Trzcina a dla pieska :Tatarak
Czy już imiona wybrane?

Czy już imiona wybrane?
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Jeszcze nie ale Dzięki zbieramy propozycję wciąż.
Sliczne sprytne maluchy
.
To ja dorzucę Taraban, Tam-tam, Tamburyn i jeszcze kapelmistrz całej orkiestry Tamburmajor!

To ja dorzucę Taraban, Tam-tam, Tamburyn i jeszcze kapelmistrz całej orkiestry Tamburmajor!