Ogary tropiące
Re: Ogary tropiące
Nemrod w ogóle oprócz szczekania na komendę cuuudnie śpiewa:) I uwielbia to:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
No właśnie...trochę off ale jak jest ze szczekaniem ogarów w ogóle?...Gdyby nie Iwo, do tej pory nie wiedziałabym jak Cygaro szczeka. Tylko on jest w stanie go sprowokować no i kilka zabawek. Ale baardzo rzadko szczeka, nigdy na powitanie albo jak usłyszy kogoś za drzwiami 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Moja Salwa szczeka na komendę i jak zachęca psy do zabawy a tak to bez potrzeby się nie udziela
Ostatnio nawet mijaliśmy się z panem który prowadził na smyczy trzy psy jeden bigiel a dwa pozostałe jego wielkości i strasznie ujadały na Salwę
A Salwa jakby nigdy nic ze stoickim spokojem przeszła obok bez słowa 

Ostatnio nawet mijaliśmy się z panem który prowadził na smyczy trzy psy jeden bigiel a dwa pozostałe jego wielkości i strasznie ujadały na Salwę

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Kontynuując offa, Cygaro nie zaprasza szczekaniem do zabawy, nie szczeka na psy, nie szczeka kiedy np. się niecierpliwi, z czym się spotykałam u innych psów; nie szczeka na obiekty; mało tez piszczy, nie wyje. A jak nas wita to tak burczy śmiesznie i mruczy
Cieszy mnie to bo nie lubię szczekaczy ale byłam ciekawa jak to u Waszych ogarów wygląda...Dzięki Aszemi:)

Cieszy mnie to bo nie lubię szczekaczy ale byłam ciekawa jak to u Waszych ogarów wygląda...Dzięki Aszemi:)
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Nie ma za co
Ja też nie lubię jak pies bez potrzeby szczeka więc cieszy mnie fakt że Salwa nie nadużywa swych strun głosowych
Ale Cygaro i tak milczeniem bije ją na głowę no chyba że dopiero się rozkręci i będzie 

Ja też nie lubię jak pies bez potrzeby szczeka więc cieszy mnie fakt że Salwa nie nadużywa swych strun głosowych