Mix ogara w....schronisku w Radomiu
Re: Mix ogara w....schronisku w Radomiu
Och ,trzymamy ! 

Nasze behawiorystki Hania/AniaRe czekają na telefon, pomogą fachową radą by oba młode samce w kojcu/w domu (bo tam będzie taka sytuacja) od początku się zaakceptowały...dziękujemy kochane dziewczyny z góry za pomoc i za to, że jesteście zawsze z wielkimi serduchami dla nas i dla psiaków w potrzebie
O rany....Kciuki, kciuki, kciuki !!!!!!!!!!
Nikt o nic nie prosił ale ja uważam, że Talar powinien dostać wyprawkę (szczepienia? odrobaczenie porządne i Kiltix na pewno) z workiem dobrej karmy oraz powinniśmy zwrócić za benzynę/transport psa z Radomia do DT...jak sądzicie?

O rany....Kciuki, kciuki, kciuki !!!!!!!!!!
Nikt o nic nie prosił ale ja uważam, że Talar powinien dostać wyprawkę (szczepienia? odrobaczenie porządne i Kiltix na pewno) z workiem dobrej karmy oraz powinniśmy zwrócić za benzynę/transport psa z Radomia do DT...jak sądzicie?
Bea ,decydujNikt o nic nie prosił ale ja uważam, że Talar powinien dostać wyprawkę (szczepienia? odrobaczenie porządne i Kiltix na pewno) z workiem dobrej karmy oraz powinniśmy zwrócić za benzynę/transport psa z Radomia do DT...jak sądzicie?

Bea, masz rację. Dorzuciłabym jeszcze jakieś witaminki.
Byleby w sercu ciągle maj!
Ja uważam, że to są pieniądze Talarka...niech ma chłopak wyprawkę porządną od nas wszystkich - od wszystkich darczyńców ( masz rację Ewka- na witaminki też!).
Zaproponowałam to przed chwilą ...
Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to już w tą sobotę będzie akcja W ( wyjęcia ze schronu i jazdy do nowego domku...)
Zaproponowałam to przed chwilą ...

Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to już w tą sobotę będzie akcja W ( wyjęcia ze schronu i jazdy do nowego domku...)

Rozmawiałam ze schronem w Radomiu, pani Kasia Gromska czeka na Was i zna sprawę i Wasze nazwisko- Robin czeka....
ale UWAGA: musicie dojechać do godz 14 w tą sobotę.
Wszystko będzie dobrze!!!
Rozmawiałam o Talarze- to podobno fantastyczny i cudowny pies i cytuję "są psy, które nie powinny być w schronisku nigdy, Robin to jest jeden z takich psów"...
Byle do soboty- Talarku- świat się nareszcie odmieni bo domek po ciebie jedzie psinko
ale UWAGA: musicie dojechać do godz 14 w tą sobotę.

Rozmawiałam o Talarze- to podobno fantastyczny i cudowny pies i cytuję "są psy, które nie powinny być w schronisku nigdy, Robin to jest jeden z takich psów"...
Byle do soboty- Talarku- świat się nareszcie odmieni bo domek po ciebie jedzie psinko

wyprawka? TAK!!!!!!!!!!!