Mix ogara w....schronisku w Radomiu
Re: Mix ogara w....schronisku w Radomiu
Dzięki BasiuM, naliczyłaś się
Będą jeszcze dodatkowe wpłaty z bazarku cudaczków: od Aganowaczek oraz od Miszakai

Będą jeszcze dodatkowe wpłaty z bazarku cudaczków: od Aganowaczek oraz od Miszakai

Rozmawiałam dzisiaj z Ajlii- transport jest i miejsce dla psiny czeka, nawet teraz zaraz (rozmawiałąm też o marnym zabezpieczeniu finansowym tzn o tym, że mamy na 1mc hotelowania tak naprawdę...Ajlii nie widzi problemu...ja jeszcze się waham...ale z drugiej strony jest uzbierana spora kwota i leży a psinka w schronie, gdzie każdy dzień stanowi wg mnie...
)-
....w sumie- brak tylko kogoś dorosłego, kto wyjmie Robina/Talara ze schronu na swój dowód...hmmm...szukamy takiego kogoś...

....w sumie- brak tylko kogoś dorosłego, kto wyjmie Robina/Talara ze schronu na swój dowód...hmmm...szukamy takiego kogoś...

O qrcze

Pięknie dziękujemy darczyńcom

Hmmm...inaczej licząc niż ja poprzednio : 2x400zł jest na 2 mc doskonałego hotelowania ( a trzeba by kombinować na karmę i transport i zapewne na dobiazgi typu obroża, tabletki na robale czy Kiltix itd)...mam nadzieję, że wespół w zespół i dobrzy ludzie (jak teraz) nas nie opuszczą w potrzebie

Mam pytanie: czy ktoś ma może zbędną obrożę i smycz dla ogara i mógłby zrobić paczuszkę do Koluszek?
Jaki ogar jest w potrzebie ?bea100 pisze:Mam pytanie: czy ktoś ma może zbędną obrożę i smycz dla ogara i mógłby zrobić paczuszkę do Koluszek?

Chodziło mi o rozmiar na ogara- obroża i smyczka (używana itp a u kogoś leżąca i niepotrzebna) potrzebna byłaby dla Robina żeby wysłać do DT do Koluszek- Ajlii pojedzie po niego a jak znam realia- ze schronu pies zostaje wydawany goły.
Czy ktoś ma może zbędny używany taki komplet może?
Czy ktoś ma może zbędny używany taki komplet może?
Ja mogę wysłać smycz i obrożę , oczywiście stosowne do postury Robina, właśnie wygrzebałam już nieużywane.
Poproszę o adres i wysyłam.
Poproszę o adres i wysyłam.
- kasianiolek
Też mam wolną obrożę i jakaś smycz się znajdzie.
Jak Robin zostanie wyjęty to dorzucę się do tych "drobiazgów", mogę przesłać coś prosto na konto do Ajlii.
Jak Robin zostanie wyjęty to dorzucę się do tych "drobiazgów", mogę przesłać coś prosto na konto do Ajlii.
Nie wiem co teraz...bo mamy aż dwa komplety, po prostu jesteście wspaniałe
Proponuję by zgodnie z 1 zgłoszeniem- jsuchecka wysłała komplet dla Talara, już wysyłam adres do wysyłki na PW kochana
Kasiuaniołek kochana, dzięki za pomoc finansową- może na tabletki na robale czy coś najbardziej potrzebnego na teraz? Masz konto, jak znam (i Ty znasz) Ajlii to każda wpłata ( i grosz) zostanie skrupulatnie z nami rozliczony. A komplecik- trzymaj- myślę, że się przyda dla jakiejś bidy na zaś...
Rozmawiałam dzisiaj z Ajlii. Mamy osobę na którą psinka zostanie wyjęta ze schronu.
Policzą mi transport ile to będzie- ja go płacę dla Robina ( w poniedziałek puszczę kasę- poza Funduszem).
Być może cała akcja będzie już w przyszłym tygodniu- nie znam jeszcze daty.

Proponuję by zgodnie z 1 zgłoszeniem- jsuchecka wysłała komplet dla Talara, już wysyłam adres do wysyłki na PW kochana

Kasiuaniołek kochana, dzięki za pomoc finansową- może na tabletki na robale czy coś najbardziej potrzebnego na teraz? Masz konto, jak znam (i Ty znasz) Ajlii to każda wpłata ( i grosz) zostanie skrupulatnie z nami rozliczony. A komplecik- trzymaj- myślę, że się przyda dla jakiejś bidy na zaś...
Rozmawiałam dzisiaj z Ajlii. Mamy osobę na którą psinka zostanie wyjęta ze schronu.
Policzą mi transport ile to będzie- ja go płacę dla Robina ( w poniedziałek puszczę kasę- poza Funduszem).
Być może cała akcja będzie już w przyszłym tygodniu- nie znam jeszcze daty.