I co Wy na to?
Re: I co Wy na to?
Czytając to poprzypisywali z naszego związku...wszystko jest, a nie ma najważniejszych, żadnych wystaw...to gdzie chcą zrobić te uprawnienia???
Ostatnio zmieniony piątek 24 lut 2012, 21:47 przez Danusia, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat prezeskę i vice-prezesa PKPR dane mi było poznać. Zamieszkiwali w moim powiecie prowadząc hodowlę z Koziarni. Dawni aktywni członkowie ZKwP. Pomagali mi załatwic wszystkie formalnosci przy zapisywaniu do oddziału płockiego i wyrabianiu dokumentów malamuta.
Z tego co wiem ich klub organizuje wystawy. A pismo, dostępne w empikach bywa znacznie ciekawsze od związkowego Psa.
Trudno mi ich uznać za rozmnażaczy.
Z tego co wiem ich klub organizuje wystawy. A pismo, dostępne w empikach bywa znacznie ciekawsze od związkowego Psa.
Trudno mi ich uznać za rozmnażaczy.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Przekopiowane z dogo:
"Uwaga! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Platforma Obywatelska będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej ! Wysłaliśmy do prasy komunikat w tej sprawie, ale to nie wystarczy.
Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: kp-po@kluby.sejm.pl
Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza."
"Uwaga! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Platforma Obywatelska będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej ! Wysłaliśmy do prasy komunikat w tej sprawie, ale to nie wystarczy.
Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: kp-po@kluby.sejm.pl
Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza."
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
fajne mają tytuły CASIB i CAJC CAC też mająDanusia pisze:http://pfk.org.pl/

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
I puchary super były na wystawie.
Kasia

Kasia
Przejrzałem sobie (a co mogę) regulaminy hodowli i klubowej księgi wstępnej PKPR.
Trzeba przyznać, że jesteśmy jako ZKwP dalego za nimi i w porównaniu z nimi premiujemy hodofcuf.
Nie wiem jak bardzo restrykcyjnie stosują zapisy regulaminów ale fakt, że pewne zapisy istnieją dobrze o nich świadczy.
W wolnej chwili polecałbym się zapoznać.
Trzeba przyznać, że jesteśmy jako ZKwP dalego za nimi i w porównaniu z nimi premiujemy hodofcuf.
Nie wiem jak bardzo restrykcyjnie stosują zapisy regulaminów ale fakt, że pewne zapisy istnieją dobrze o nich świadczy.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Ja pie.... !
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ale=krakow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ale=krakow" onclick="window.open(this.href);return false;
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Ja uważam, że ZKwP moze dobrze by zrobiło jakby przestał być monopolistą.ZbyszekC pisze:Przejrzałem sobie (a co mogę) regulaminy hodowli i klubowej księgi wstępnej PKPR.