Yerba i jej kariera sportowa u boku nowej rodziny :)
Re: Młodziutka suka - mix ogara z Celestynowa pilnie szuka domu
O jak się cieszę, ze będą wiadomości o Yerbie. Czekam na nie z niecierpliwością 

Aniu,w duecie to trenujemy cani cross,a tak w ogóle to jestem maratończykiem.Na razie biegamy we czwórkę,Yerba w uprzęży, a Yunan z Krusem luzem,ona jest w tym świetna,kiedyś spróbuję z nią w zawodach.
Będą,tylko teraz jestem zawalony robotą-trójka dzieci i siedem zwierzaków...trzeba to jakoś sensownie rozlokować w domu.tanitka pisze:O jak się cieszę, ze będą wiadomości o Yerbie. Czekam na nie z niecierpliwością
No to rewelacja!
Dołączam w takim razie do grona niecierpliwych
Dołączam w takim razie do grona niecierpliwych

Zainteresowałem się tematem niedawno,choć chodził mi po głowie już wcześniej,tylko nie miałem odpowiedniego psa,np.Krus(rodesian)byłby w stanie mnie powlec,gdybym się przewrócił.Dopiero Yerba(jeszcze będąc Malwą),stała się odkryciem.Po lekturze myślę,że to cecha wszystkich gończych,tylko biegaczem też trzeba być dobrym.I tu jest być może szansa dla ogarzych sierotek,rozpropagowanie w środowisku biegaczy.I mam zamiar to robić.
Zulus powiem krótko - dla mnie bomba!
Cieszę się, że suka ma zajęcie (bo sprawiała wrażenie dość energicznej;) ) no i że znalazłeś psa, który tak dobrze się sprawdza i może dzielić z tobą twoją pasję.
Faktycznie myślę, że to może być sport w którym te psy mogę się sprawadzić... pod warunkiem, że nie będą miały za bardzie ochoty biec za własnym nosem niż za panem
Teraz to marzę już tylko o fotkach
Cieszę się, że suka ma zajęcie (bo sprawiała wrażenie dość energicznej;) ) no i że znalazłeś psa, który tak dobrze się sprawdza i może dzielić z tobą twoją pasję.
Faktycznie myślę, że to może być sport w którym te psy mogę się sprawadzić... pod warunkiem, że nie będą miały za bardzie ochoty biec za własnym nosem niż za panem

Teraz to marzę już tylko o fotkach

Ależ ona biegnie za własnym nosem
równiutko,ścieżka w lesie jest wąska,a na szczęście suki nie znaczą terenu.Wklejania zdjęć jeszcze nie opanowałem,ale zdjęcia Krusa i Yunana możesz znaleźć w mojej galerii na stronie maratonypolskie.pl,mam taki sam nick.

Próbowałam dostać się do twojej galerii ale na tym forum troszku się pogubiłam
Za to w razie czego służę pomocą w wklejaniu zdjęć - możesz przesłać mi na maila .

Za to w razie czego służę pomocą w wklejaniu zdjęć - możesz przesłać mi na maila .
Zulus!SZOK!
Ty masz Yunana z Emira!!!!! Napisz co u niego, proszę
Kurcze ale się cieszę!
Wkleję ci wszystkie zdjęcia jakie zechcesz!

Ty masz Yunana z Emira!!!!! Napisz co u niego, proszę

Kurcze ale się cieszę!

Wkleję ci wszystkie zdjęcia jakie zechcesz!