Teraz Polska :)
Re: Teraz Polska :)
Dworzec PKP w Przemyślu
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Ufff
No pewno !
Twoja kolej Zbyszku !
Podobno śliczny po remoncie

No pewno !

Podobno śliczny po remoncie

Jest to kolejny przykład przesunięcia ciężkości forum z ogarostwa na filię łowieckiego z aneksem adopcyjnym. I to moim skromnym zdaniem spowodowało osłabienie zainteresowanie wielu dotychczas czynnych forumowiczów. W tym mojej skromnej osoby.
A kolejkę na wstawienie zagadki z przyjemnością odstępuję Kasi.
Proszę zgadywać.

A kolejkę na wstawienie zagadki z przyjemnością odstępuję Kasi.

Proszę zgadywać.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Oj Zbyszku i tak Cię bardzo lubię
Wcale niczyją filią nie jesteśmy.
Ja nie jestem myśliwym.
Lubię latać po lesie.
Z myśliwymi mam przynajmniej gwarancję, że mnie leśniczy nie pogoni.
Kasia

Kasia
Też lubię spacerować z psem po lesie. Co nie znaczy, że lubię jak Balt gania coś innego niż mnie.
Wczoraj spotkałem dwóch doświadczonych myśliwych a zarazem leśników robiacych pomiary pod drogę do zrywki drewna. Byli co najmniej zdziwieni istnieniem rasy ogar polski.

Wczoraj spotkałem dwóch doświadczonych myśliwych a zarazem leśników robiacych pomiary pod drogę do zrywki drewna. Byli co najmniej zdziwieni istnieniem rasy ogar polski.

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Monotematyczność tematów to jak na razie widzę tylko u jednej osoby. Może do pewnego momentu to było zabawne ... 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Mi to trochę wygląda na zamek Tuczno. Tyle, że kilka szczegółów się nie zgadza.
Pzdr

"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Gdyby na zdjęciu był siberian husky to bym sądził, że Syberia Monamour a ponieważ jest alaskan malamute to upieram się przy Alasce.