I co Wy na to?
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: I co Wy na to?
Ale to było do przewidzenia że teraz wszyscy będą obroże i smycze sprzedawać 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
No i miski i legowiska
, karmę
Kasia

Kasia
...to może i pchły (nie rasowe) zaczną sprzedawać a do nich dodadzą pieska...żenujące to wszystko
Dodawałam ogłoszenie do Gumtree psa w typie rasy. Wpisałam, że dodaję jako hodowca. Ogłoszenie przyjęli, czekałam, że dostanę zapytanie/maila czy coś- by dopisać dane hodowli, numer rej. hodowli itp - ale nic z tego...niczego nie żądają. Więc wpisać się jako "zarejestrowany hodowca" tam może każdy, facet z brzuszkiem też, będą oszustwa jak siemasz.

Dodawałam ogłoszenie do Gumtree psa w typie rasy. Wpisałam, że dodaję jako hodowca. Ogłoszenie przyjęli, czekałam, że dostanę zapytanie/maila czy coś- by dopisać dane hodowli, numer rej. hodowli itp - ale nic z tego...niczego nie żądają. Więc wpisać się jako "zarejestrowany hodowca" tam może każdy, facet z brzuszkiem też, będą oszustwa jak siemasz.
- Żaneta
- Gadu-Gadu: 6116854
Przykre to
ale niestety jak widać Polak potrafi 

Przy domu psy szczekają , w kniei zaś grają.
...kiedyś w rozmowie z panią badającą ogary (wtedy doktoryzującą się z ogarów) usłyszałam, że "owszem, psy są jak dwuletnie dzieci- a ogary na tym tle? jak trzyletnie"
http://fakty.interia.pl/nauka/news/nauk ... je,1743451" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fakty.interia.pl/nauka/news/nauk ... je,1743451" onclick="window.open(this.href);return false;
kolejne "za darmo"
http://nanta.bloog.pl/kat,40244068,inde ... caid=6db71" onclick="window.open(this.href);return false;
tak do usranej śmierci będą kombinować

tak do usranej śmierci będą kombinować

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Dobrze, że utrzymanie ogarów nie kosztuje tak dużo, bo już bym dawno poszła z torbami.
Biorąc pod uwagę, że przez miesiąc szczeniaczki karmi mama, a szczepienia i książeczka nie kosztują więcej niż 200 zł na łba, to co te małe piranie przez miesiąc zjedzą, żeby kosztowało 500 zł.
Całe stado małych, głodnych ogarów nie zje więcej niż worek karmy jak ma 2 miesiące.
Rany
Chyba nie stać mnie na takie małe shit coś.
Kasia

Kasia
- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
A jakby tak poprosić o rachunki
W sumie nie znam się jakoś specjalnie na prawie, moje lekcje wosu były porażką i tak się zastanawiam.

W sumie nie znam się jakoś specjalnie na prawie, moje lekcje wosu były porażką i tak się zastanawiam.