Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)
Re: Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)
Gratulacje. Wszystkiego najlepszego.
Kasiu, Kasiu żyj Sto Lat
i Wszystkiego Najlepszego

i Wszystkiego Najlepszego

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Dziś dzień wolny, więc postanowiłam wyciągnąć niektórych do lasu. Odczekaliśmy najgorszy śniegodeszcz w domku i koło 12tej zdesperowani wylegliśmy na spacer. Zapakowałam 2 gamonie, rudzielca i jamniczka w samochód i pojechaliśmy do Osiecka. To miejscowość niedaleko Garwolina. Moja mama ma tam działkę letniskową i znam te okolice bardzo dobrze. Spokojne, puste łąki i lasek raczej mało uczęszczany o tej porze roku. Niestety padało i nie zabrałam aparatu, ale radości i gonitw było co niemiara. 2 godziny hasania i tropienia. No i spotkało mnie to co hodowcę i właściciela ogara cieszy najbardziej czyli mój Zbigniew zagrał. Na własne oczy ujrzałam jak pędzi po tropie i głosi. Pewnie były to sarny, bo po łąkach gania ich dość sporo, ale zawsze. Za nim z taką samą pasją i głoszeniem pogoniła Sisi. Rysiek gamoń latał za nimi ale cicho. Pierwszy raz widziałam Zbycha grającego, więc jestem z niego bardzo dumna. Potem, już na działkach razem z Rysiem pogonili i zagrali za kotem, który ratował się ucieczką na drzewo. No i po 2 godzinach biegania wcale nie bolała Zbysia łapa. Niestety zgubił swoją śliczną obrożę Hifici ale jutro puścimy labki, żeby poszukały.
Pozdrawia zadowolona z dzieci Kasia
Pozdrawia zadowolona z dzieci Kasia

Duma i zadowolenie w pełni uzasadnione,
Zazdroszczę terenów spacerowych, na "naszych " polach wywożą już obornik i nie tylko
, i aż do wiosny
, no może jak zaśnieży i zamrozi...

Zazdroszczę terenów spacerowych, na "naszych " polach wywożą już obornik i nie tylko

- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Dziś Ajsza, głowa rodu Psia Cometa, pojechała na polowanie. Dzięki uprzejmości Jacka, mogłam wziąć udział w zbiorówce pod Baranowem. Pogoda do bani. Głównie deszcz i śnieg ale czego się nie robi dla zdrowia swojego i psiego. Nie każdy może sobie pobiegać 5 godzin po lesie z psem. Pomarznąć i złapać katar. Bez śniadania i obiadu. Gdyby nie polowanie to przesiedzielibyśmy paskudny dzień z książką na kanapie.
Psy i ja by się wyspały. Potem objadły i dalej spały. Weeekend
Pozdrawiam Kasia

Pozdrawiam Kasia
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Tutaj viewtopic.php?f=31&t=1164&st=0&sk=t&sd=a&start=270" onclick="window.open(this.href);return false;

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
o rany każdy Ogar ma swój fotel a Ty Kasiu na czym siedzisz