Mix ogara w....schronisku w Radomiu

bea100

Re: Mix ogara w....schronisku w Radomiu

Post autor: bea100 »

Oby kochana, oby :marzyc:
Liczę na wielkie i dobre serducha...
Bez tego nie poradzimy :!:

A tutaj nowy zabawkowy bazareczek- ZAPRASZAM!
viewtopic.php?f=55&t=1708&p=90841#p90841" onclick="window.open(this.href);return false;
bea100

Dzięki bazarkowi Kerovynn7 mamy dla Robina/Talara 34zł :happy3:
Kwota na Funduszu to na dzisiaj: 281.90 :P (a zaraz skończą się kolejne 3 bazarki)
Awatar użytkownika
eliza
Gadu-Gadu: 8512767
Kontakt:

Post autor: eliza »

Byłam dzisiaj w schronisku odwiedzić Robina i przy okazji wyprowadzić kilkanaście psów.
Sierść owczarkowata, pysk w sumie też, uchole ogarze. Trochę węszył więcej niż reszta psów, ale szału nie było. Za to identycznie polował na myszy jak Nugat. Poza tym do człowieka strasznie jakoś nie lgnie. Humorek ma. Ja byłam fajna i ok, ale wolał inną wolontariuszkę, którą już znał, chociaż nachalnie był. Ogólnie zaczyna już grubnąć jak większość psów w schronisku no i wylatać go porządnie trzeba, bo czym było jego dzisiejsze 15 min. A, no i na żywo nie ma żabich oczu.
bea100

Dzięki Eliza, że u niego byłaś i wzięłaś go na spacer :szacun_1: , choć raz w tygodniu miał szansę. Jeszcze trochę musi tam wytrzymać qrcze, trudno. DT- czeka. Brak jeszcze zabezpieczenia finansowego niestety :(
Awatar użytkownika
eliza
Gadu-Gadu: 8512767
Kontakt:

Post autor: eliza »

Ależ jemu w schronie nie jest tak źle. Jasne DT jest lepszy,ale jak poczeka jeszcze trochę nic mu się nie stanie. Budę ma, kumpla ma, michę ma, humor ma, tylko troszkę brudno.
bea100

Schron Eliza to nie miejsce do życia dla (żadnego) psa. Dom mu potrzebny i człek własny i spacery i radość i psie dobre życie. Mam na to nadzieję dla niego.
Jeszcze trochę musi poczekać.
Pracujemy nad tym, musi się udać.

A może ogłoszenia wcześniej dadzą mu dom?
bea100

Zakończony bazarek Ewki dla Robina :szacun_1: (2 misie w szlafroczkach), mamy 100zł plus i pięknie dziękujemy licytującym tak hojnie :szacun_1: : tak więc konto Robina powinno wynosić 381.90 zł :happy3:

UWAGA, UWAGA! Aganowaczek na misiowym bazarku wylicytowała misia w szlafroczku za 50zł- wpłaciła, ale zamiast go odebrać, przeznaczyła misia ponownie na licytację dla Robina :happy3: , dziękujemy za piękny gest :szacun_1:

Dwa moje bazarki zabawek dla Robina jeszcze trwają, licytacja tam zawzięta... :brawo_1:
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Dla Robina jest w tej chwili 332,90zł
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Wpłynęło 50zł od aganowaczek