Largo
Re: Largo
Largo już bez abażura. Ale jakiś taki trochę jakby obrażony na cały świat 

- Załączniki
-
- 2011_12_25.JPG (140.05 KiB) Przejrzano 781 razy
Pozdrawiam Gosia
A jaki nieposłuszny
No i teraz nie wiem czy mam zwalać ten jego brak posłuszeństwa na „deprechę” pokastracyjną czy zbiegło się to akurat z zatrudnieniem niani do Marka, którą sobie Largowiński ustawił w hierarchii niżej. A cwaniaczek jak mu się raz udało wejść przy niej na kanapę to teraz znów próbuje swoich sił i znowu mamy teraz akcję, że wieczorem fotele i kanapę trzeba zastawiać krzesłami…
Niania otworzyła mu drzwi parę razy gdy drapał no i mamy teraz drapanie w drzwi a był nauczony, że ma zaszczekać…
Niby wytłumaczyłam Niani co wolno psu a co nie, ale pies natychmiast wyczuł, że ona niepewnie wydaje mu komendy.
No ale „utrata” słuchu na spacerach to już raczej nie niani wina…

No i teraz nie wiem czy mam zwalać ten jego brak posłuszeństwa na „deprechę” pokastracyjną czy zbiegło się to akurat z zatrudnieniem niani do Marka, którą sobie Largowiński ustawił w hierarchii niżej. A cwaniaczek jak mu się raz udało wejść przy niej na kanapę to teraz znów próbuje swoich sił i znowu mamy teraz akcję, że wieczorem fotele i kanapę trzeba zastawiać krzesłami…

Niania otworzyła mu drzwi parę razy gdy drapał no i mamy teraz drapanie w drzwi a był nauczony, że ma zaszczekać…
Niby wytłumaczyłam Niani co wolno psu a co nie, ale pies natychmiast wyczuł, że ona niepewnie wydaje mu komendy.
No ale „utrata” słuchu na spacerach to już raczej nie niani wina…
Pozdrawiam Gosia
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
U nas też negatywna zmiana zachowania po kastracji: jak pies jest na polu i chce wejsć do domu, to skacze po drzwiach
Kiedyś z futryną wylecą 

Natalia i Nero
Fajnie, że znów jest śnieg.
- Załączniki
-
- 2012_01_21_3.jpg (87.5 KiB) Przejrzano 494 razy
Pozdrawiam Gosia
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt: