IGRA Poszły w las ma nowy, wspaniały Dom.
- alatija
- Gadu-Gadu: 0
Re: IGRA Poszły w las ma nowy, wspaniały Dom.
Nasze gwiazdy 

Tija...no tak, ja rozumiem, cały czas tęsknię za mamą Igry...zawsze będzie ze mną ta tęsknota, tylko z czasem może się wyciszy...
Bardzo mnie rozczulają siwe pyszczki ogarze, Tija to była wspaniała suka z pięknym ciemnym okiem (rodowodowo Aria Sof Bul?)
Igrusia z misiem- rozbrajająca
Bardzo mnie rozczulają siwe pyszczki ogarze, Tija to była wspaniała suka z pięknym ciemnym okiem (rodowodowo Aria Sof Bul?)
Igrusia z misiem- rozbrajająca

Ostatnio zmieniony środa 28 gru 2011, 18:40 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
- alatija
Rufa Soft Bul, jej mama to Aria- nasza pierwsza...
A masz może zdjęcie Arii? I może zdjęcia młodej Rufy/Tiji? O qrcze. Może masz zeskanowane rodowody? Może jakieś historyczne ogarkowe fotki znajdziesz u mamy?
Tak bym chciała popatrzeć...bardzo lubię popatrzeć na "stare ogary"...wszystkie takie zdjęcia są bezcenne dla nas tu wszystkich...
Tak bym chciała popatrzeć...bardzo lubię popatrzeć na "stare ogary"...wszystkie takie zdjęcia są bezcenne dla nas tu wszystkich...

- alatija
No własnie o tym myślę
Aria, muszę sprawdzić ale chyba urodziła się w 1992 była jeszcze od linii Furii, nasza pierwsza suczka. Miała dwa mioty na A i na R (córka Tija:)) Arunia odeszła od nas osiem lat temu. Muszę u mamy pokopać- zdjęć cyfrowych chyba nie mam, ale zescanuje. Tija (tata; Suseł z Gończaków, brat Syriusza, który jest u Igry w przodkach)już nie miała dzieci.

- alatija
U nas ok. Dziewczyny są super, nie było awantury do tej pory. Dziś rano Igruszka podeszła do Lusi i machała ogonkiem, zaczęła ją wąchać po łapach. Lunka, stała trochę spięta, ale wieczorem gdy Igra strasznie chciała mnie lizać i po mnie skakać (z radości), to Starsza pierwszy raz też do nas przyszła z rozmachanym ogonem, Mała też zaczęła swoim machać i wąchały się chwilę. Nie było irokeza!!! A ja myślałam że zawału dostane przez tę chwilę
. Na spacerkach pełna kultura, bez irokezów.
Dziewczyny dały mi dalsze instrukcję i pocieszyły że wszystko raczej idzie ku dobremu. Ale stale musimy mega uważać, bo wszystko może prysnąć jak bańka mydlana. I będziemy na początku drogi- tak że jeszcze trochę proszę o kciuki...
A wszystkim wam baaaardzo dziękuję

Dziewczyny dały mi dalsze instrukcję i pocieszyły że wszystko raczej idzie ku dobremu. Ale stale musimy mega uważać, bo wszystko może prysnąć jak bańka mydlana. I będziemy na początku drogi- tak że jeszcze trochę proszę o kciuki...
A wszystkim wam baaaardzo dziękuję

Wszystko to mnie cieszy, kolejny dzień minął ale zanim odetchnę to kciuki trzymam cały czas 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
To wciąż kibicujemy i trzymamy!