Mix ogara w....schronisku w Radomiu

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Mix ogara w....schronisku w Radomiu

Post autor: Ania W »

Bea wie ale czeka na szczegóły a ja prosiłam o opis i też czekam ;)
Awatar użytkownika
kerovynn7

Post autor: kerovynn7 »

Postaram się wstawić Bazarek dla Mixa, ale po świętach (przed Sylwestrem), bo na razie zarobiona jestem po uszy...
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Uprzejmie zauważam, że proponowałam Grosza (nie Grosika), idąc tropem monet polskich ;) .
Zrobię dzisiaj przelew na Talara/Grosza. Niech zacznie zbierać grosze na swoje przyszłe szczęście. :prosze_1:
Byleby w sercu ciągle maj!
bea100

Post autor: bea100 »

Mnie Grosz/Grosik nie przeszkadza ;) ale dobrze- niech zostanie TALAR w takim razie :P To porządne imię tak sądzę :piwko:
Ewka: jesteś pierwsza :happy3: i kochana jesteś :szacun_1: , cieszę się, że już zaczynamy zbierać na Talara :happy3:
Kerovyn: wspaniale by było :happy3:

Ja planuję pakiet ogłoszeń wykupić, tylko nie mam info z tekstem do ogłoszeń Talarka :niewka:
bea100

Poprosiłam Fundusz Ogarkowy o udostępnienie konta dla wpłat (mam nadzieję na pomoc w tym zakresie): wszystkich chcących pomóc Talarowi- proszę o zaznaczenie przy wpłatach: TALAR (te pieniądze muszą być oznaczone, bo zaczynamy zbierać "poza Funduszem"- wyłącznie na tego psiaka)

Talar ma pecha. Czas nie dobry, nawet z powodu Świąt nie ma żadnego czynnego bazarku ogłoszeniowego, wszystko wstrzymane i nawet gdybym miała już tekst do ogłoszeń- muszę się wstrzymać na po-Świętach zapewne :niewka:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Bea on na razie jest w bezpiecznym miejscu a i tak nie go gdzie zabrać więc nie ma co na razie robić jakiś megazbiórek.
Ja się jeszcze przypomnę z opisem.
Mogłabyś napisać póki co ile kosztuje taki zestaw ogłoszeń?
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Informacja o chłopaku :

Mix ogar ma na imię Robin. Był znaleziony 2.12.2011 bardzo czysty i zadbany. Robin jest bardzo młodym psem, nieco zagubionym w schronisku. Z charakteru bardzo spokojny, by nie rzec - ciapowaty. Ogólnie bardzo grzeczny i łagodny, zarówno dla ludzi, jak i innych psów (siedzi z dwoma innymi w boksie). Niezwykle sympatyczny, nie mogę nic negatywnego o nim powiedzieć. Jak najbardziej chodzi na smyczy. Widać, że tęskni. Został wykastrowany wczoraj.
bea100

Ania W pisze:...Mogłabyś napisać póki co ile kosztuje taki zestaw ogłoszeń?
Ok 10 zł pakiet ok 60 ogłoszeń, dziewczyny robią robotę a to są zbiórki na rzecz jakiegoś bidaka czy bidaków czy przytuliska zazwyczaj itd, różne są cele (ostatni bazarek ogłoszeniowy szedł na skarpetę sterylkową na przykład).
bea100

Ania W pisze:Informacja o chłopaku :

Mix ogar ma na imię Robin. Był znaleziony 2.12.2011 bardzo czysty i zadbany. Robin jest bardzo młodym psem, nieco zagubionym w schronisku. Z charakteru bardzo spokojny, by nie rzec - ciapowaty. Ogólnie bardzo grzeczny i łagodny, zarówno dla ludzi, jak i innych psów (siedzi z dwoma innymi w boksie). Niezwykle sympatyczny, nie mogę nic negatywnego o nim powiedzieć. Jak najbardziej chodzi na smyczy. Widać, że tęskni. Został wykastrowany wczoraj.
Widać z tego opisu, że Talar to miły pies, takiemu trudno w schronie, tym bardziej trzeba mu pomóc :( .
bea100

Mam na imię Talar (w schronisku nadali mi imię Robin) i mam ok roku, jestem młody i spokojny. Mówią, że jestem mixem owczarka i ogara. Ładnie chodzę na smyczy i jestem grzecznym psem. Miałem dom i dbali tam o mnie ale się zagubiłem i na początku grudnia trafiłem do schroniska w Radomiu, gdzie do teraz jestem. Wykastrowali mnie tam i jestem gotowy by mój domek wymarzony mnie odszukał nareszcie. Mogę mieszkać w kojcu, ale nie oddadzą mnie na łańcuch. Bardzo tęsknię i bardzo czekam, aż ktoś mnie znowu przytuli.
Talar znajduje się w schronisku w Radomiu przy ul.........
Tel: ......................

AniuW: popraw proszę bo nie wiem, czy może tak być?
ODPOWIEDZ