IGRA Poszły w las ma nowy, wspaniały Dom.
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Szukamy Domu dla IGRY Poszły w las.
Jeszcze nie, acz kilka osób wyraziło zainteresowanie. To nie jest "transakcja handlowa", więc sama chęć "mania" niczego jeszcze nie przesądza. Proszę o kontakt na priv, lub gobart@poczta.fm.
Pzdr.
Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- alatija
Przesłałam Państwu na maila kilka informacji o nas i naszej rodzinie oraz naszą historię z Ogary 

Ogończyk zaufał i Igra się tuliła od pierwszego wejrzenia...Igra właśnie jedzie do Alatiji do nowego domu pod Wrocław, bardzo ogarzego domu
, bądź szczęśliwa i wszystkiego ogarzo-najlepszego sunieczko 
Ogończyku
, proszę tylko jeszcze o dopisanie: MA DOM w tytule.
Alatija: witaj ponownie w ogarzej rodzinie
(to nie tajemnica, więc dopiszę, że rodzina z tradycjami bo mama Alatji miała niegdyś hodowlę Soft Bul
)
Alatija pisz nam o Igrze i prosimy o zdjęcia a może bloga
PS
Chciałam w tym miejscu bardzo podziękować Sławkowi od Luśni, został wybrany dla Igry inny dom, ale dzięki za pomoc

Ogończyku

Alatija: witaj ponownie w ogarzej rodzinie

Alatija pisz nam o Igrze i prosimy o zdjęcia a może bloga

PS
Chciałam w tym miejscu bardzo podziękować Sławkowi od Luśni, został wybrany dla Igry inny dom, ale dzięki za pomoc

Ostatnio zmieniony niedziela 18 gru 2011, 15:58 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
- ogończyk
- Kontakt:
Re: IGRA Poszły w las ma nowy, wspaniały Dom.
Tak, to prawda. Nie mieliśmy najmniejszych wątpliwości, ze to Miłość od pierwszego wejrzenia. Tego dla Niej szukaliśmy. Pozdrawiamy i dziękujemy wszystkim, którzy trzymali za IGRĘ kciuki.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Super, kolejny ogar w nasze okolicy!!!!!
Gdzie konkretnie będzie mieszkała panienka, jeśli można wiedzieć? Pan Kartawik byłby dumny patrząc ile tutaj teraz jest ogarow!
Gdzie konkretnie będzie mieszkała panienka, jeśli można wiedzieć? Pan Kartawik byłby dumny patrząc ile tutaj teraz jest ogarow!
- Iza i Sławek
- Kontakt:
Wspaniała wiadomość !!!
Igra, wszystkiego najlepszego
Igra, wszystkiego najlepszego
Wesna z Gończaków
Noc i poranek za nimi, Igra koniecznie chce wchodzić na kanapę ( a tam nie wolno!), na dalekim spacerze polatała luzem (odważne to było ale okazało się, że pilnuje się i przychodzi na smaki co mnie bardzo ucieszyło!), ma wogóle wielki apetyt, na spacerze było między sukami OK ale w domu zaczęła warkiem ustawiać Lunę (starszą posoczkę z którą mam nadzieję, wkrótce się zakoleguje
)
Trzymam kciuki za jej spokojną adpatację w nowym domu
Igra mieszka w Dobrzykowicach Wrocławskich
Myślę KasiuWro, że Alatija wkrótce stawi się w Oddziale bo prawdopodobnie Igra będzie wystawiana

Trzymam kciuki za jej spokojną adpatację w nowym domu

Igra mieszka w Dobrzykowicach Wrocławskich

Myślę KasiuWro, że Alatija wkrótce stawi się w Oddziale bo prawdopodobnie Igra będzie wystawiana

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja też trzymam mocno kciuki.bea100 pisze: Trzymam kciuki za jej spokojną adaptację w nowym domu![]()
Igra mieszka w Dobrzykowicach Wrocławskich![]()
Zapraszam, w piątki między 18-20, możesz dać Bea mój numer abyśmy się konkretnie na któryś piątek umówiły.