Ogarze Pogórze. Miot "B". 8 czerwiec 2011
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Ogarze Pogórze. Miot "B". 8 czerwiec 2011
No to super 

Jakie słodkie maluuuszkiii 

"Ogary poszły w las.
Echo ich grania słabło coraz bardziej, aż wreszcie utonęło w milczeniu leśnym. Zdawało się chwilami, że nikły dwugłos jeszcze brzmi w boru, nie wiedzieć gdzie".
Echo ich grania słabło coraz bardziej, aż wreszcie utonęło w milczeniu leśnym. Zdawało się chwilami, że nikły dwugłos jeszcze brzmi w boru, nie wiedzieć gdzie".
Wyczytałam dziś na Waszym blogu, że Ballada mieszka na Śląsku.... ogończyku zdradź proszę gdzie dziewczyna ma nowy domek ?
Ostatnio mnie słuchy doszły, że pewien młody ogarek/ogarka mieszka w mojej dzielnicy, ulicę obok dosłownie ale coś nie mogę na niego trafić
Jeśli Ballada mieszka w Katowicach - Ligocie to na pewno ją odnajdę i na foto-spacer zaproszę
Ostatnio mnie słuchy doszły, że pewien młody ogarek/ogarka mieszka w mojej dzielnicy, ulicę obok dosłownie ale coś nie mogę na niego trafić

Jeśli Ballada mieszka w Katowicach - Ligocie to na pewno ją odnajdę i na foto-spacer zaproszę

- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Basiu. BALLADA trafiła do Radzionkowa, jeżeli jest to na tyle blisko, że dalej masz ochotę na kontakt, z przyjemnością zapytamy, czy możemy Ci podać ich numer telefonu, (lub maila).
Fajnie by było. Dzięki.
Pzdr.
Fajnie by było. Dzięki.
Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Ojjjj, Radzionków jest pod Tarnowskimi Górami
Ale jak będzie jakiś ogarzy spacer w większym gronie to może Ballada z rodzinką się skusi

Ale jak będzie jakiś ogarzy spacer w większym gronie to może Ballada z rodzinką się skusi