CALVADOS i ETNA
Re: CALVADOS i ETNA - Spacerowo - 118
Tereny rewelacja. Ogary też 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
A ja ostatnio pogoniłam gości sąsiadki z psami co mi po takiej oziminie latały. Ludzie zasiali a psy im teraz depczą
No ale takim pięknym ogarom wszystko się wybacza. Moje tez czasami latają po polu. Choć staram się raczej łąki wybierać. Drzewo w błękitach rewelacja.
Pozdrawiam Kasia

Pozdrawiam Kasia
O kurczę! Pierogom nie popuszczę! Marta, lecę! Tylko uprzedzam, że to chwilę potrwa, bo... piechotą....martaimicho pisze:Elwira,mój pies jest śmiertelnie obrażony..jeszcze nie wyszliśmy na siku..![]()
dawaj ze swego wilidża piesa ubłagywać coby go obłaskawić...aaa galaretę zabierz![]()
pierogi zrobie ja![]()
lecę.

Kasiu, te pola są po drodze na nasz wybieg. Psy grzecznie biegną drogą, ale czasem się zapędzą... i ja je zaraz odwołuję, nie pozwalam im tam biegać, niemniej jednak trudno mi sobie odmówić przyjemności zrobienia im zdjęcia, jak gnają na złamanie karku w moją stronę (choć i zawrócić im się zdarzy i zatoczyć kółeczko....) BO TO TA NIEZWYKLE RZADKA OKAZJA ŻEBY IM ZROBIĆ ZDJĘCIE OD INNEJ STRONY NIŻ OGON...qzia pisze:A ja ostatnio pogoniłam gości sąsiadki z psami co mi po takiej oziminie latały. Ludzie zasiali a psy im teraz depcząNo ale takim pięknym ogarom wszystko się wybacza. Moje tez czasami latają po polu. Choć staram się raczej łąki wybierać. Drzewo w błękitach rewelacja.
Pozdrawiam Kasia

Ja wiem, że wydaje, się, że tych zdjęć jest dużo, więc one "muszą" biegać po tym polu, ale jak naciskam spust to leci seria kilkudziesięciu zdjęć w czasie jednego przelotu...a ja chyba jestem chorobliwym zbieraczem, bo każdego mi szkoda

Re: CALVADOS i ETNA - Aaa, kotki dwa... 119
... czyli kołysanka dla ogarka....
A nie wiedzieć czemu mówią : "Kocia muzyka"...

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Uff zyjecie, bo cos cicho bylo u Was.
Teraz już jest głośno...kasiawro pisze:Uff zyjecie, bo cos cicho bylo u Was.

- martaimicho
- Gadu-Gadu: 0
A co Szanowny Pan Mąż grał właśnie dla Szanownego Ogra?
hę?
hę?

Naszą piosenkę
albo Małe kina, albo inne jaskółki i jerze.... nie pamiętam....