Na fotkach same Jurki i Makarony
http://www.segugioitaliano.fan-club.it/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nie mam nic przeciwko ubrankom jako takim. Ale na razie Makary naprawde nie marznieAnia W pisze:Ja myślę, że kubrak będzie rozsądny..ale może jeszcze nie teraz. Ja nie lubię skrajności ale jeżeli pies pochodzi z kraju z jakiego pochodzi, ma sierść jaką ma to nie ma co się opierać czy krygować i potem leczyć zapalenie płuc.
Erotomanki.hania pisze:Ania W pisze: Tyle, że naprawdę podejrzewam, ze dziewczyny go zaraz rozbiorą
Ja sie do tego zastanawiam po co by je brali - jako dzikarze? Jezeli chodzi o dewizowców to tylko tych polujących na ptactwo widziałam przyjeżdżajacych z psami.kasiawro pisze:Z drugiej strony (moje gdybanie kolejne) jeśli to młode psy to myśliwi dewizowi nie braliby ich do obcego kraju ważne-płatne na polowanietak głośno myślę
Trudno powiedzieć...jak ich zdaniem dobre i chcieliby, żeby się wprawiły/sprawdziły a może chcieli się pochwalić, popisać...itp. Raczej nie dojdziemy.kasiawro pisze:Z drugiej strony (moje gdybanie kolejne) jeśli to młode psy to myśliwi dewizowi nie braliby ich do obcego kraju ważne-płatne na polowanietak głośno myślę
Myślę, że typ sierści bardzo podobny... tylko różnica w masie znaczna ( grubość tkanki podskórnej)kasiawro pisze:ubranka uważam, że nie potrzebne jeśli pies ma ruch (tak jak Jura na taśmie) chyba, że idzie wolnym krokiem na krótkiej smyczy.
Koleżanka ma bracco i ubranko zakłada jak jest -20, a suka ma sierść jeszcze bardziej delikatną niż "te nasze".