Warszawskie spacery
Re: Warszawskie spacery
przyjedzie do Łodzi jak w W-wie nie chca z Wami spacerować
Luśka o 10tej na Moczydle na górze albo na boisku,
20 bardzo rasowych kumpeli/kumpli ( zestaw od 1kg do 50 kg) spaceruje na golasa w soboty i niedziele, w dni powszednie codziennie o 18,30- warunki:
- się nie gryzie
- nie ma się cieczki
- trzeba mieć swoją wodę bo głupio wyżłopać małym ich wodę.
- nie wyżera sie małym smaczków.
I nie ma się co obrażać, nie bądż taki prezes.
Świtek mógłbys wpaść czasem, byłoby fajnie.
20 bardzo rasowych kumpeli/kumpli ( zestaw od 1kg do 50 kg) spaceruje na golasa w soboty i niedziele, w dni powszednie codziennie o 18,30- warunki:
- się nie gryzie
- nie ma się cieczki
- trzeba mieć swoją wodę bo głupio wyżłopać małym ich wodę.
- nie wyżera sie małym smaczków.
I nie ma się co obrażać, nie bądż taki prezes.
Świtek mógłbys wpaść czasem, byłoby fajnie.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
A to poważnie to faktycznie nabrało powago wielkiej. Dobry pomysł na nazwę obiadumiszakai pisze: A poważnie...mamy wyborczy obiad proszony, więc odpadamy...

- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
A właśnie że strzelę focha i za tydzień nie dam się wyciągnąć na żaden spacer
Wigro, dzięki za zaproszenie, ale dopiero teraz zasiadłem do kompa

Wigro, dzięki za zaproszenie, ale dopiero teraz zasiadłem do kompa

Wesna z Gończaków
Luśka, Świtek, ja i te dwadzieścia bardzo rasowych moich kumpli, no marzę o tym.
Codzienie, od 17 do 20tej, jak chcesz, ja tam sobie postoję troszke, bardzo lubię eventy.
PS Iskra zaprasza na błonia koło BŁONIA, nie strzelaja wcale, są derkacze, kuropatwy i zajączki, jak byś mogła, ale Ty bardziej ciężarówa jesteś teraz, pozdrawiam, uwazaj na siebie.
Codzienie, od 17 do 20tej, jak chcesz, ja tam sobie postoję troszke, bardzo lubię eventy.
PS Iskra zaprasza na błonia koło BŁONIA, nie strzelaja wcale, są derkacze, kuropatwy i zajączki, jak byś mogła, ale Ty bardziej ciężarówa jesteś teraz, pozdrawiam, uwazaj na siebie.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Wigruś... Twoja wizja mnie urzekła...
Też mi się marzy...i zapraszam do mnie i w moje okolice, żeby to marzenie urzeczywistnić...
Nie potrzeba chyba zakładać subwątku
? Bo to byłby spacer podwarszawski... 
Też mi się marzy...i zapraszam do mnie i w moje okolice, żeby to marzenie urzeczywistnić...
Nie potrzeba chyba zakładać subwątku

Byleby w sercu ciągle maj!
Hej ogarkowicze! Znam fajny plac na forty-bema. Nato się wybegał i wogóle naprawde fajnie. Polecam. 

"Ogary poszły w las.
Echo ich grania słabło coraz bardziej, aż wreszcie utonęło w milczeniu leśnym. Zdawało się chwilami, że nikły dwugłos jeszcze brzmi w boru, nie wiedzieć gdzie".
Echo ich grania słabło coraz bardziej, aż wreszcie utonęło w milczeniu leśnym. Zdawało się chwilami, że nikły dwugłos jeszcze brzmi w boru, nie wiedzieć gdzie".
- Iza i Sławek
- Kontakt:
Macie ochotę na spacerek w niedzielę? Luśnia marudzi, że dawno z ogarami nie biegała.
A to już chyba ostatnia szansa na spacer w tym roku, bo święta, a potem leczenie poświąteczne.
S.
A to już chyba ostatnia szansa na spacer w tym roku, bo święta, a potem leczenie poświąteczne.
S.
Wesna z Gończaków
- miszakai
- Kontakt:
My mamy:). Ostatnio z Cenarem biegamy po lasku w okolicach Chudoby...Od Chudoby w Zdziarską i dochodzimy do lasku...
- Iza i Sławek
- Kontakt: