dobreBasiaM pisze:my instalujemy kamery w domu, takie co to on-line będzie można psiarnię podglądać ... wtedy będzie wiadomo kto wyżera czekoladę ze stołu

dobreBasiaM pisze:my instalujemy kamery w domu, takie co to on-line będzie można psiarnię podglądać ... wtedy będzie wiadomo kto wyżera czekoladę ze stołu
Taa... Teraz już wiem, dlaczego Uchaty i Coda non-stop polegują na kanapach - zastraszone biedactwa...BasiaM pisze:my instalujemy kamery w domu, takie co to on-line będzie można psiarnię podglądać ... wtedy będzie wiadomo kto wyżera czekoladę ze stołu
Kamer jeszcze nie ma ale są w planieDanuta pisze:Taa... Teraz już wiem, dlaczego Uchaty i Coda non-stop polegują na kanapach - zastraszone biedactwa...
Jak tylko zaczną ciekawą "zabawę" Pańcia w te pędy gna do domu i dyscyplinuje psy
A my mamy system poznański - chowamy czekoladę do szafki i oszczędzamy na monitoringuBasiaM pisze:my instalujemy kamery w domu, takie co to on-line będzie można psiarnię podglądać ... wtedy będzie wiadomo kto wyżera czekoladę ze stołu
kerovynn7 pisze:A my mamy system poznański - chowamy czekoladę do szafki i oszczędzamy na monitoringuBasiaM pisze:my instalujemy kamery w domu, takie co to on-line będzie można psiarnię podglądać ... wtedy będzie wiadomo kto wyżera czekoladę ze stołu
Aga ja bym nie dała tego do szycia (ale już po fakcie) takie rany znacznie szybciej i ładniej goją się same.aganowaczek pisze: zostały jej wbite ząbki tej ostatniej w łapę, w głupim miejscu bo pod pachą. Efekt - kulawizna, głęboka rana 1cmx1cm w głąb. Trzeba było panienkę zaszyć![]()
Ech