Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
-
Re: Klubowa Opole
ja za wami na koniec świata i jeszcze dalej. Co Dorotka postanowisz to ja przytakuje 

"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
- Kate
- Gadu-Gadu: 8801519
My też potwierdzamy obecność
Kasja +2 osoby

-
oj będzie się działo...
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
I my potwierdzamy chęć noclegów z gronem osób pozytywnie zakręconych
Lokis + 2 osoby.
(Najbardziej zabawne jest to, że właśnie wczoraj też wpadłam na pomysł, że już czas szukać noclegów pod Opolem i gdy przeglądałam miejsca w Turawie spodobał mi się OW Jowisz
)

Lokis + 2 osoby.
(Najbardziej zabawne jest to, że właśnie wczoraj też wpadłam na pomysł, że już czas szukać noclegów pod Opolem i gdy przeglądałam miejsca w Turawie spodobał mi się OW Jowisz

robie liste i umówiona na telefon potwierdzajacy..... we srode...
i wtedy powiem co i jak....
i wtedy powiem co i jak....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
-
a i my chcemy domek dla nie alkocholizujących się... 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
tutaj kilka informacji co do wyjazdu na klubówkę 24-26 kwietnia - myślę, że ważnych dla nas:
http://www.ogaryigoncze.republika.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ogaryigoncze.republika.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Dorotko...Twój dylemat rozwiązany
chcąc zaliczyc i testy , przegląd i klubówę musisz byc uchwytna od piątku hihi....
więc przyjazd na 3 dni jest koniecznością....
tylko nie podano...o której wystawa ta krajowa....
bo konkurs o 8...testy o 11...a wystawa?????????? ech....coś nie zgrane to.....chyba , ze wystawa po południu...no ale..po południu kongres....

chcąc zaliczyc i testy , przegląd i klubówę musisz byc uchwytna od piątku hihi....
więc przyjazd na 3 dni jest koniecznością....

tylko nie podano...o której wystawa ta krajowa....
bo konkurs o 8...testy o 11...a wystawa?????????? ech....coś nie zgrane to.....chyba , ze wystawa po południu...no ale..po południu kongres....

pasuje
2 osoby i pies