Jestem nie mniej zachwycona niż Inahania pisze:Za to Ina jest zachwycona:

Juras wygląda fantastycznie

Jestem nie mniej zachwycona niż Inahania pisze:Za to Ina jest zachwycona:
ania N pisze:W każdym razie Jura odpręża się z godziny na godzinę. Dziś już nawet brzuchol do góry wystawił jak spał![]()
A zgryz ma o dziwo prawidłowy. sprawdzał wet i Hania również na moją prośbę bo nie dowierzałam.
Ja się inkwizycji nie słucham -wszystko jedno pod jaka postacią występuje.ZbyszekC pisze:Nie wiem czy on z naszych, czy italiano?
W każdym razie poddany Watykanu i przypomninał coby dzień świety święcić
Robin długopisem popisał Esi legowiskoania N pisze:ale do czego potrzebny mu był długopis?![]()
Ogar na 100%ania N pisze:Jak tylko widzi że trzymam w ręku jedzenie podlatuje i grzecznie siada - cwaniak.
ania N pisze:Dzisiaj od rana Jura był bardzo zajęty.![]()
Po pierwsze ćwiczył techniki zabijania dinozaura, zupełnie inaczej niż Fiord - po cichu, bez warczenia. Jak się upewnił że dinozaur nie daje oznak życia, pomagał mi robić pranie. Ja wkładałam ciuchy do pralki a on zabierał co się dało i uciekał ze zdobyczą po mieszkaniu.![]()
Potem była pora na buty i klapki z przedpokoju które dziwnym trafem znajdywały się na łóżku.Jak buty pochowałam, postanowił pouczyć się matematyki z podręcznika Mikołaja, ale do czego potrzebny mu był długopis?
![]()
Teraz bardzo zmęczony swoimi wyczynami smacznie sobie śpi.
Ps. Komenda "siad" bardzo mu się spodobała. Jak tylko widzi że trzymam w ręku jedzenie podlatuje i grzecznie siada - cwaniak.