W Radomiu,gończy włoski teraz u AniN MA DOM:)

Awatar użytkownika
Chaszczy
Gadu-Gadu: 0

Re: W Radomiu, pies w typie ogara, teraz u AniN :)

Post autor: Chaszczy »

Piękny naprawdę! MEGA-UCHOL i bardzo my te uchole pasują. Gdyby był suczką to bym powiedziała, że ma spojrzenie Maty Hari, ale skoro to pies i to nie kastrowany, to powiem, że charakternie patrzy :mrgreen:

Zdróweczka dla wszystkich zwierzaczków w domu!

ilona
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Ależ on piękny :marzyc_2: Mądre oczy, mądry psiak z niego .... tylko teraz Was próbuje a z Fiordem muszą sobie ustalić zasady. Wkońcu to Fiord był pierwszy, to jego dom i on rządzi a młody po cichaczu zaznacza swój teren ....
Trzymamy kciuki i życzymy cierpliwości w wychowywaniu psiska :piwko:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Wykąpaliśmy się - ale panikował na początku, Może to była jego pierwsza kąpiel w życiu? :niewka:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
EiMI

Post autor: EiMI »

I jak? CZUJESZ ulgę? :lol:

Ale wiesz, teraz uzna, że się już nadaje... pod kołderkę :mrgreen:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Poczuję jak wyschnie. :gleba:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
EiMI

Post autor: EiMI »

I jak? Kolejna nocka na kanapie?
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Noooo, ale godz. później. :D

Jak na razie sikanka nie było od wczoraj z rana. Jak się tendencja utrzyma to może będzie mógł spać bez zamknięcia. ;)

Byliśmy dziś u weta, bo mały strasznie w nocy ma zatkany nos. Na razie na szczęście nic nie widać niepokojącego, może to od kaloryferów.

Waży prawie 20 kg. Zdziwiliśmy się bo nie wygląda, wet. śmiał się że to "siła" u niego tak waży. :D

Generalnie musielibyście zobaczyć minę naszego weterynarza jak wpadłam rano. Zastanawiał się przez moment co u licha stało się naszemu psu. :gleba:
Acha - wiem już gdzie mają czytnik czipów - w wolnej chwili zaciągniemy malucha.

Elizo - rano paradowaliśmy w ślicznej czerwonej obróżce ze smyczą. Wszystko pasuje akurat - piękne dzięki w imieniu psa. :zgoda: :brawo_1: teraz mamy komplet - dwie czerwone obróżki na zmianę i smycz. ;)

Wici zapuszczone w szerokim kręgu - czekamy. :mysl_1:

Uchol zaczarował moją mamę - wielka przeciwniczka ściągania do domu psów twierdziła, że to "na pewno będzie morderca który zagryzie nas i nasze dzieci" - dziś oznajmiła, że gdyby była młodsza to na pewno by sobie go wzięła. Kopara mi opadła że się tak brzydko wyrażę. :gleba:

A jak byście go nazwali - bo na Bruna to on za cienki jest. :D

Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

ania N pisze: Generalnie musielibyście zobaczyć minę naszego weterynarza jak wpadłam rano. Zastanawiał się przez moment co u licha stało się naszemu psu. :gleba:
:gleba: :gleba: :gleba:
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

hania pisze:
ania N pisze: Generalnie musielibyście zobaczyć minę naszego weterynarza jak wpadłam rano. Zastanawiał się przez moment co u licha stało się naszemu psu. :gleba:
:gleba: :gleba: :gleba:
no ja tez jak to przeczytałam to :gleba: :gleba: :gleba:
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

No bo ja już nie wiem jak na niego wołać.
Juri się nie podoba, Bruno za poważnie, zastanawiałam się nad Ikarem - bo on tak jak 'I" wygląda - ale brat twierdzi że nie ma co bo imiennik tragicznie skończył. :D
Jakieś propozycje?

Zablokowany