KALENDARZ Z OGARAMI NA 2012 rok.
Re: KALENDARZ Z OGARAMI NA 2012 rok.
ja jestem za 3 bo przy 2 ramka jest średnia :/
http://www.ism-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- martaimicho
- Gadu-Gadu: 0
ja głosuję na 2 lub 3
halo, halo ... nie ma żadnego lub. Proszę podawać JEDEN numerek
Ja głosuję na 3

Ja głosuję na 3

Głosuję za 2. Mnie ramka nie przeszkadza. Za to tło mi sie podoba.
BasiuM rzutem na taśmę prześlę zdjęcie, bo muszę się dokopać do zdjęć (w chałuppie chaos remontowy), albo nawet zrobić jakieś... Zdążę na pewno

BasiuM rzutem na taśmę prześlę zdjęcie, bo muszę się dokopać do zdjęć (w chałuppie chaos remontowy), albo nawet zrobić jakieś... Zdążę na pewno

Byleby w sercu ciągle maj!
Zrób jakieś ładne w ogrodzie np.Ewka pisze:BasiuM rzutem na taśmę prześlę zdjęcie, bo muszę się dokopać do zdjęć (w chałuppie chaos remontowy), albo nawet zrobić jakieś... Zdążę na pewno

2 lub 3 oznacza, że jest mi wszystko jedno, który z nichBasiaM pisze:halo, halo ... nie ma żadnego lub. Proszę podawać JEDEN numerek![]()
Ja głosuję na 3

Ja też mogę CI Basu wysłać kilka - dziesiąt zdjęć i wybierzesz??? Za to obrobione

tiaaaa, a potem jak sie nie spodoba to pretensje będą do mnie ?EiMI pisze:Ja też mogę CI Basu wysłać kilka - dziesiąt zdjęć i wybierzesz??? Za to obrobioneTylko wybrać

ale zaraz, zaraz ... było 134 teraz już kilkadziesiąt ... EiMI do końca tygodnia dasz radę wybrać JEDNO JEDYNE

No to męska decyzja
raz dwa i poszło
Wybierać, nie marudzić kochani, płacić, wysyłać dane, kalendarze potrzebne przed Świętami żeby je zdążyć powysyłać

Wybierać, nie marudzić kochani, płacić, wysyłać dane, kalendarze potrzebne przed Świętami żeby je zdążyć powysyłać