Nugat Olfactus C:
Re: Nugat Olfactus C:
Bawro Nugat 

Zuch chłopak,
w Piotrkowie nie dał podejść do swoich dziewczyn, choć byliśmy w stanie nie wskazującym.
Bardzo się nam podobał, choć młokos swoje wie, w dodatku ma to coś co dranie powinny mieć.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie.
w Piotrkowie nie dał podejść do swoich dziewczyn, choć byliśmy w stanie nie wskazującym.
Bardzo się nam podobał, choć młokos swoje wie, w dodatku ma to coś co dranie powinny mieć.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
eliza pisze:Gdyby nie Nugat wszyscy spalibyśmy dalej, a dym rozprzestrzeniłby się po całym domu.

I to jest właśnie to u ogarów - takie to-to niby zaspane, znudzone, rozgląda się leniwie... a jak coś się dzieje, to nagle ci się leń uaktywnia i wyraźnie pokazuje, że coś się dzieje. Nigdy mnie to nie przestanie zadziwiać.
No brawo, zuch pies, mieć takiego w domu to skarb

- martaimicho
- Gadu-Gadu: 0
Nugat,to prawdziwy Bohater
wspaniały pies 

- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
W niedzielę były Nugata urodziny, o których to niestety zapomnieliśmy
Ale ja mam teraz szkołę i ogrom testów, a pańci się nam trochę rozchorował i czuje się tak niekoniecznie. W sumie nie wierzę, że to już rok minął odkąd w Olfactusach przyszedł na świat miot N. Nugat jest już taki wielki, a jeszcze nie tak dawno ważył 6 kg, teraz już 41... Mogłam go brać na ręce, teraz mogę się na nim nawet kłaść. Kiedyś bał się wyjść za bramę, a teraz spokojnie przemierza okolice. Kiedyś miał ładny, czarny czaprak, teraz zaledwie pozostałości. Wiele przez ten rok się zmieniło, ale Nugat na szczęście mimo wszystko nadal jest Nugatem 

- Załączniki
-
- malynugat.jpg (43.2 KiB) Przejrzano 325 razy
-
- PA136370.JPG (122.68 KiB) Przejrzano 325 razy
- martaimicho
- Gadu-Gadu: 0
łał,jaka przemiana
dużo kostek Nugat i radości ze swoich Państwa

dużo kostek Nugat i radości ze swoich Państwa

Brawa dla bohatera
Robin kazał przekazać, że jest bardzo dumny z brata, dziękuje za życzenia i razem z Esią życzą Nugatowi wszystkiego najle'psiego