hania pisze:Ok. Zrozumiałam, że moje odzywanie się w watkach założonych przez ciebie jest niewłaściwe.
Nie samo odzywanie a sposób
hania pisze:Szkoda tylko, że nie dostrzegasz, że poza mną jeszcze kilka osób tak samo odczytało twoje stwierdzenie.
Dostrzegam ale nikt tak nie drąży jak Ty wątku toku myślenia/zrozumienia zamiast właściwego tematu
hania pisze:Więcej nic nie napiszę.
szkoda bo tak jak napisałam wcześniej liczyłam na między innymi Twoją wiedzę i ze poszukasz w pamięci psów z podobnymi objawami byc może nie zdiagnozowanych, co wcześnie zeszły ect
hania pisze:Rozumiem w zwiazku z tym, że nie przeszkadza ci pytanie tylko osoba.
j.w.
hania pisze:Rozumiem też, że nie podzielisz się z nami informacją na temat tego czy wiesz o ogarze z tym zespołem czy nie.
myslę że wystarczająco jasno się na ten temat wyraziłam w kilku postach.
Iza i Sławek
BasiaM
Ja mam tylko parę wyników od Gosi i wczoraj je konsultowałam z lekarzem od chorób nerek i stan cukru w moczu jest duży ale pytanie czy badanie było na czczo no i pewnym badaniem jest badanie moczu prosto z pęcherza. Według wyników też było trochę cukru we krwi co b mogło wskazywać na cukrzycę ale czekamy na wyniki kolejnych badań i oby to było wszystko tylko nie ZF bo to nie je bajka.
Zresztą jeśli Czuprynka miałaby ZF to oznaczałoby chorobę genetyczną o ile dobrze zrozumiałam weta mojego a jeśli genetyczna no to nie z sufitu.

"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"