Argo ma już nowy dom
Re: Argo szuka domu...
Argo dziś był na spacerze po okolicy na smyczce z nową panią. Narazie jest przestraszony. Mieszka nad Wigrami. Zdjęcia będą.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Gratuluję szybkiej i skutecznej pomocy!
Wigro jesteś Mistrz!
Psiakowi życzę, żeby jak naszybciej pokochał nowych Państwa i jak nakrócej cierpiał z tęsknoty...

Psiakowi życzę, żeby jak naszybciej pokochał nowych Państwa i jak nakrócej cierpiał z tęsknoty...

Ostatnio zmieniony środa 05 paź 2011, 11:43 przez Ewka, łącznie zmieniany 1 raz.
Byleby w sercu ciągle maj!
Trzymam kciuki za Argo
Dziś jest przestraszony bo nie wie co się stało ale za kilka dni jak ochłonie dojdzie do siebie i będzie wszystko ok

Dziś jest przestraszony bo nie wie co się stało ale za kilka dni jak ochłonie dojdzie do siebie i będzie wszystko ok

- martaimicho
- Gadu-Gadu: 0
Super 

ups, to się nawymądrzałam o hormonach
Myślałam, że się kroi potomek
Ale cała reszta pod hasłem "nie ma nic ważniejszego od dobra dziecka" to w dalszym ciągu prawda
Alergia - straszna rzecz. Jak mus to mus. Trzymajcie się kochani... Dobrze, że Argo ma nowy dom. Młody jest. Poradzi sobie.
Wirgo

Alergia - straszna rzecz. Jak mus to mus. Trzymajcie się kochani... Dobrze, że Argo ma nowy dom. Młody jest. Poradzi sobie.
Wirgo

Argo ma się coraz lepiej,
Został troszkę podkarmiony
Wpatrzony w nowego PANA.
Najważniejsze - jest coraz śmielszy, nie ucieka już od dzieci, na początku bał się.
Dom podwórko, dom, czasem spacer na smyczy po oklicy, zwykle z dziećmi.
Nowi właściciele zdają sobie sprawę że hektary pracy przed nimi. Na szczęście nikt tu nie ma uculenia.
Był już na pierwszej samodzielnej wyprawie - na podwórku u sąsiadów, kogut niestety nie przeżył tej wizyty, ale nikt nie robił z tego powodu problemów. Tu wiedzą co to jest pies myśliwski.
Jak da radę to będzie polował i będzie wystawiany, na szczęście jest młody.
Zdjęcia się wciąż robią, mam obiecane.
Wgro
Został troszkę podkarmiony
Wpatrzony w nowego PANA.
Najważniejsze - jest coraz śmielszy, nie ucieka już od dzieci, na początku bał się.
Dom podwórko, dom, czasem spacer na smyczy po oklicy, zwykle z dziećmi.
Nowi właściciele zdają sobie sprawę że hektary pracy przed nimi. Na szczęście nikt tu nie ma uculenia.
Był już na pierwszej samodzielnej wyprawie - na podwórku u sąsiadów, kogut niestety nie przeżył tej wizyty, ale nikt nie robił z tego powodu problemów. Tu wiedzą co to jest pies myśliwski.
Jak da radę to będzie polował i będzie wystawiany, na szczęście jest młody.
Zdjęcia się wciąż robią, mam obiecane.
Wgro
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Takie wieści czytać, to miód na serce... Wigruś, jesteś do tańca i do różańca 

Byleby w sercu ciągle maj!
Re: Argo ma już nowy dom
Wspaniale czytać, ostatni był moment jak widać, trzymam co mam za to by psinka wkrótce zupełnie wyszła na prostą
.
Czekam na zdjęcia!!!

Czekam na zdjęcia!!!