Cieszę się bardzo, że się fotki spodobały
Ewka pisze:Para turniejowa
Powiedziałbym, że "rama" raczej kiepska więc to taki free style
Co do " dwóch Michałów" to nie ukrywam, że jak zobaczyłam fotkę to sobie pomyślałam " Fajna

" . W sumie rzeczywiście - Matrix też pasuje
To jest właśnie magia zatrzymania w kadrze - na żywo wszystko dzieje się tak szybko, że oko nie daje rady.
miszakai pisze:Surykatka, akcent kolorystyczny i w siną dal...

Super zdjęcia i ujęcia

EiMI pisze:
Surykatka jest boska

Naprawdę trudno o lepszy portret! W końcu takich ładnych - "kalendarzowych" każdy ma sporo, a takiego??? Nie ma nikt

Surykatka do dla mnie całą Łoza - moim zdaniem ona jak na ogara jest dość miniasta

Jeszcze ten przycięty fafel - to tez jej znak rozpoznawczy...i o ile dobrze pamiętam Minuta też taką przypałość ma
A sina dal to "aleja" wśród takich roślinek co je bardzo jesienią lubię i nawet nie wiem dlaczego...nie wiem też jak się one nazywają
EiMI pisze:
My też sprawdzamy szafy, szafki, drzwiczki, dostawiamy krzesła i zastawiamy drzwi do kuchni... W efekcie mamy wykształconego ogara, który pożarł już dwa podręczniki językoznawstwa, podręcznik retoryki i poetyki , gramatykę opisową, dialektologię... zarys historii sztuki a ostatnio "Picassa"... do szczętu
Teraz oprócz ww. przekładam jeszcze wyżej książki z najniższych półek
Łoza jako dziewczynka wybiera ciuchy, dodatki (ostatnio uznała, że guziki w właściwie jeden nie pasuje do żakietu

) i ewentualnie kulinaria

Chleb razowy tez testowała

Na szczęście unikam mega zniszczeń (tfu. tfu) ale niestary jeszcze dywan niestety do wymiany, jak tylko go kupiłam (poprzedni odpadł po akcji mleko) to rozpracowała na nim domestos...no i teraz zaczął się rozłazić na środku
kasiawro pisze:
Figuś w tej focie jakiś ogon ma inny jakiś pudelkowaty

Figo faktycznie nieco puchaty

Oj dawno się nie widzieli. Figo wprawdzie nieco już spoważniał a na dodatek przyplątała mu się jakas alergia i biedy drapie się bardzo ale do zabawy jak za dawnych lat dał się zaprosić (ja strasznie lubię jak Łoza go goni i głosi

).
REDAIK pisze:Ożeż jakie super ekstra fajniaste zdjęcia.