Przerzucę tutaj też info o kociakach.
To nasz najdrastyczniejszy przypadek - Melania.

Kociaki po konsultacji okulistycznej. Wizyta odbyła się w klinice dr Garncarza ale dzieciaki przyjęła dr Elwira Buczek. Melon jest ok, oko wprawdzie nie idealne ale jego stan może się poprawić.
Melania gorzej - w jednym oku są problemy z krążeniem płynów. Jest szansa że leczenie przyniesie efekt ale gdyby płyny przestały krążyć i bardzo wzrosło ciśnienie w tym oku to niestety trzeba będzie usunąć gałkę. Na razie z opinii dr Buczek kotka widzi trochę światło i ruch.
Na razie nasze wydatki na kociaki to 479 zł ( w tym sterylka kotki ). Na szczęście bardzo łaskawie zostaliśmy potraktowani przez okulistę ale sporo kosztują leki ( krople do oczu i maści na skórę bo niestety rany Melanii nie goją się najlepiej).
Całość wyżywienia sponsoruje Hania i AniaRe.
Pocieszające jest to że kociaki mają lepszy humor, bawią się ze sobą i są żywotne.
Przymierzamy się też do adopcji Melona bo jeszcze trochę podleczymy mu oczy i może iść "do ludzi"

Z Melanią pewnie nie rozstaniemy jeszcze przez jakiś czas.
Wiem , że sezon się kończy ale gdyby ktoś zechciał jeszcze kupić od nas koszulkę to bardzo by nam pomógł. Przymierzamy się do odłapania tych kociaków co zostały na budowie. W przyszłym tygodniu będę też chciała tam podjechać i dokupić trochę karmy, żeby ochroniarze mieli czy je dokarmiać.
No i nadal mamy dwa psiaki w hoteliku....
W tej chwili mamy 3 fasony :
bez rękawka - 15 zł
dość cienka bawełna
8 x S

koszulka damska z krótkim rękawkiem - 20 zł
te koszulki są "subtelniej" wykończone pod szyją. Gdyby ktoś chciał mogę wymierzyć.
1 x S
1 x L
2 x M
3 x XL

koszulka męska z krótkim rękawkiem - 20 zł
klasyczne wykończenie pod szyją. Też mogę wymierzyć.
1 x S
3 x M
1 x XXL

Koszty przesyłki - 5 zł (polecony)
AKTUALIZACJA:
W tej chwili mamy 3 fasony :
bez rękawka - 15 zł
dość cienka bawełna
8 x S
1 – Kasianiołek (ogarkowo)
7x S
koszulka damska z krótkim rękawkiem - 20 zł
te koszulki są "subtelniej" wykończone pod szyją. Gdyby ktoś chciał mogę wymierzyć.
1 x S – Kasianiołek (ogarkowo)
1 x L
2 x M – Kasiaaniołek(ogarkowo), Monika Sylwek (zielone)
3 x XL – Kasiaaniołek (ogarkowo)
2 x XL
koszulka męska z krótkim rękawkiem - 20 zł
klasyczne wykończenie pod szyją. Też mogę wymierzyć.
1 x S – Agata (zielone)
3 x M – Kasianiołek (ogarkowo)
2x M
1 x XXL
Przy okazji :
BARDZO PROSZĘ, PRZESYŁAJCIE NAM SWOJE ZDJĘCIA W KOSZULKACH I/LUB Z TORBAMI DO NASZEJ GALERII SYMPATYKÓW. OCZYWIŚCIE MILE WIDZIANE FOTKI Z RÓŻNYMI ZWIERZAKAMI