Ankiety.

Awatar użytkownika
EiMI
Gadu-Gadu: 0

Re: Ankiety.

Post autor: EiMI »

Pójdź my dalej topem Ani N : ja to myślałam, że pies rodzi się ułożony :lol: o rasach nie myślałam, myślałam, że pies to pies (jak to zostało napisane w wątku o użytkowości - opakowanie). Boże, jakie my mieliśmy szczęście trafiając na słodkiego ogórka a nie jakiegoś łobuza... :lol:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Post autor: ZbyszekC »

Ferrari może jechać baaardzo szybko. Ale za szybko to tylko może jechać prowadzący go :jezyk_3:
Podobnie jak kazdym innym samochodem.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Boriąc pod uwagę bliższe nam klimaty. Podobno 90% SUV-wów nigdy nie zjeżdża z asfaltu :jezyk:
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Na szczęście nie wiem co SUV i wcale nie czuję się mniej szczęśliwa. Ja kupując ogara myślałam, że będzie taki mądry jak Gawra. I wcale się nie pomyliłam. :happy3: Problem w tym, że ja nie jestem taka mądra jak Hania :wow_3: I dlatego pies jakoś słabiej mnie słucha.
Pozdrawiam Kasia
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

ZbyszekC pisze:Boriąc pod uwagę bliższe nam klimaty. Podobno 90% SUV-wów nigdy nie zjeżdża z asfaltu :jezyk:
mój zjeżdża codziennie...nawet go nie usiłuję posprzątać :niewka:

kupując ogara "bo ładny" i "bo polski" wcale nie znaczy, że sie potem nie wgłębia w jego naturę i nie precyzuje swoich pomysłów na zycie..zupełnie czasem odwrotnych niz pierwotne :D
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
ZbyszekC

weszynoska pisze:
ZbyszekC pisze:Boriąc pod uwagę bliższe nam klimaty. Podobno 90% SUV-wów nigdy nie zjeżdża z asfaltu :jezyk:
mój zjeżdża codziennie...nawet go nie usiłuję posprzątać :niewka: :D
Marginalne :piwko: :gleba:
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

ZbyszekC pisze:Ferrari może jechać baaardzo szybko. Ale za szybko to tylko może jechać prowadzący go :jezyk_3:
Podobnie jak kazdym innym samochodem.
I właśnie dlatego nie każdy może być kierowcą ferrari. Albo niech nie płacze że jak mocniej gaz naciśnie to go wciska w siedzenie. :jezyk:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Wiekszość tych co stać na ferrari kupuje je żeby lansowac się pod modnym klubem lub na bulwarze a nie po to żeby sie ścigać spod świateł. Do tego służy niemiecka lub japońska podrasowana masówka. :D
Ja sobie fundłem coś w stylu Range Rovera :happy3:
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

ZbyszekC pisze:Wiekszość tych co stać na ferrari kupuje je żeby lansowac się pod modnym klubem lub na bulwarze a nie po to żeby sie ścigać spod świateł. Do tego służy niemiecka lub japońska podrasowana masówka. :D
Ja sobie fundłem coś w stylu Range Rovera :happy3:

Wiesz ja chyba nigdy nie rozumiałam "szpanu". ;)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Iza i Sławek
Kontakt:

Post autor: Iza i Sławek »

Ja to już od kilku lat, w kwestii motoryzacyjnej, samochód przeliczam na ilość Ogarów w bagażniku
+ dzieci z tyłu. Ferrari odpada !!! :D
S.
Wesna z Gończaków
ODPOWIEDZ