Ogary na Jary
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Ogary na Jary
A tajemnicza zielona torebeczka? Cóż tam myśliwskiego było?
Kasia i Ajsza
Kasia i Ajsza
Czyli pomyliłam się tylko co do zawartości procentówkasiawro pisze:W pudełku jest winko i akcesoria do wina czyli ja najbardziej z tych pucharków to poproszę.

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Aleeeeee Wam zazdroszczę no przyznać się muszę 
Taki fajny konkurs z tyloma ogarkami
I w dodatku pięknie grały.
Oj szkoda że się nie zdecydowaliśmy jechać, szkoda
(już nie daliśmy rady).
Jeszcze raz gratulacje dla Zagajka (fajna szelma z niego) prosimy o wymizianie go od nas po uszach.
Pozostałym ogarkom tez mocno gratulujemy (mina Minutki na zdjęciu bezcenna
) Dzielne psiaki 

Taki fajny konkurs z tyloma ogarkami

Jeszcze raz gratulacje dla Zagajka (fajna szelma z niego) prosimy o wymizianie go od nas po uszach.

Pozostałym ogarkom tez mocno gratulujemy (mina Minutki na zdjęciu bezcenna

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Szczere, serdeczne gratulacje i ogromny podziw
Od samego czytania rośnie adrenalina. Jestem pewna, że Iskra też by tak chciała, ale jeszcze długa nauka przed nią...
Pozdrawiamy Mistrzów

Od samego czytania rośnie adrenalina. Jestem pewna, że Iskra też by tak chciała, ale jeszcze długa nauka przed nią...
Pozdrawiamy Mistrzów

Byleby w sercu ciągle maj!
Witam! przesyłam link do pełnej fotorelacji z konkursu http://komisja-kynologiczna-wroclaw.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false; -72 zdjęcia
Coz napisac po konkursie - Kasia juz wszystko fajnie opisala
Konkurs jubileuszowy, zorganizowany wspaniale, z cieplym jadlem i popitkiem, z grillem i ogniskiem, z fajnymi gadzetami dla wszystkich uczestnikow i eleganckimi nagrodami dla zwyciezcow. Warto bylo sie wybrac na goscinna ziemie dolnoslaska
Gratuluje wszystkim uczestnikom
a zwlaszcza Kei, Trufli i Zagajowi z ich przewodnikami - psy pokazaly najwyzsza klase
Z Zagajka jestem bardzo, bardzo dumna i strasznie mi sie ten chlopak podoba. Minucie chyba tez zaimponowal
Kasiu, Tomku - dzieki za opieke
Patrze na te zdjecia, patrze i .. juz bym mogla tam wrocic
Wrazenia sa takie, ze.. szkoda, ze juz po
Ciesze sie, ze udalo mi sie wziac udzial w "Kartawiku" , jedno z moich 'ogarzych' marzen sie spelnilo
Przed Minuta (i przede mna) jeszcze dluga droga do satysfakcjonujacego poziomu umiejetnosci, niemniej jestem z suni zadowolona, bo starala sie jak umiala (Kasia to pieknie ujela na fotce;) i calkiem niezle jej poszlo jak na debiutantke nieobyta z dzikami. Szlo jej lepiej, niz panci, ktora zestrzalu na poczatku sciezki nie umiala dostrzec
Ale to takie drobiazgi. Grunt, ze konkurs byl bardzo fajny, psy super sie zaprezentowaly i w tym doborowym towarzystwie milo spedzilysmy czas 
Piekne, ze ogary, nawet jesli po ich flegmatycznym czasem temperamencie bysmy sie tego nie spodziewali, w obecnosci dzika zmieniaja sie w dzikie bestie, co to nie odpuszcza (az ktos nie odwola
) - Arteja bardzo mi zaimponowala na konkursie i nasunela wlasnie takie przemyslenia 
Jeszcze kilka moich fotek, choc wszystko to juz bylo

Energia z Beskidzkich Wysp

pojawil sie dzik, wiec robimy zurawia

maly dziczek odwiedzil na przy furtce

zabawy przy ognisku

bloto, nie bloto, ogar lezy elegancko

pierwsza trojca boczkiem - a Kania i Keja jak zawsze odwrocone w strone dzika

i na koniec jeszcze raz dziczek, sprawca calego zamieszania

Konkurs jubileuszowy, zorganizowany wspaniale, z cieplym jadlem i popitkiem, z grillem i ogniskiem, z fajnymi gadzetami dla wszystkich uczestnikow i eleganckimi nagrodami dla zwyciezcow. Warto bylo sie wybrac na goscinna ziemie dolnoslaska

Gratuluje wszystkim uczestnikom

Z Zagajka jestem bardzo, bardzo dumna i strasznie mi sie ten chlopak podoba. Minucie chyba tez zaimponowal

Kasiu, Tomku - dzieki za opieke

Patrze na te zdjecia, patrze i .. juz bym mogla tam wrocic

Przed Minuta (i przede mna) jeszcze dluga droga do satysfakcjonujacego poziomu umiejetnosci, niemniej jestem z suni zadowolona, bo starala sie jak umiala (Kasia to pieknie ujela na fotce;) i calkiem niezle jej poszlo jak na debiutantke nieobyta z dzikami. Szlo jej lepiej, niz panci, ktora zestrzalu na poczatku sciezki nie umiala dostrzec

Piekne, ze ogary, nawet jesli po ich flegmatycznym czasem temperamencie bysmy sie tego nie spodziewali, w obecnosci dzika zmieniaja sie w dzikie bestie, co to nie odpuszcza (az ktos nie odwola

Jeszcze kilka moich fotek, choc wszystko to juz bylo

Energia z Beskidzkich Wysp

pojawil sie dzik, wiec robimy zurawia

maly dziczek odwiedzil na przy furtce

zabawy przy ognisku

bloto, nie bloto, ogar lezy elegancko

pierwsza trojca boczkiem - a Kania i Keja jak zawsze odwrocone w strone dzika

i na koniec jeszcze raz dziczek, sprawca calego zamieszania

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A mi się podoba ten wpis
Fotki superowe
Zastanawia mnie tylko jeden niuans Gryf z Bohunem maja ta sama ilość pkt a różne dyplomy, a jeden gończy ma więcej pkt od Gryfa i też dyplom II stopnia co wpływa na tą różnicę??

Gratulacje raz jeszczeDyplom I stopnia, Lokata 3/20, 140pkt
ZAGAJ (ogar polski)
Właściciel: Katarzyna Cieleń

Zastanawia mnie tylko jeden niuans Gryf z Bohunem maja ta sama ilość pkt a różne dyplomy, a jeden gończy ma więcej pkt od Gryfa i też dyplom II stopnia co wpływa na tą różnicę??
Najprawdopodobniej limity w konkretnych konkurencjach.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Haha jak zwykle duża dawka poczucia humorugryfna pisze:No jak to? Gryf dostał przez znajomości.

o tym bym nie pomyślała nawet

czyli jeśli dobrze rozumiem w konkurencji A Gryf np miał max a Bohun nie w konkurencji B tak samo a w C na odwrót powiedzmy, i stąd wynik końcowy ten sam ale łącznie Gryf wygrał więcej "bitew" więc wyższa lokatahania pisze:Najprawdopodobniej limity w konkretnych konkurencjach.