Fakt jest to moje zdanie i nikt się nie musi z tym zgadzać- nawet wyedytuję i to dopiszę.
hania pisze:Zreszta znam suki PKR, któe miały większe problemy z uzyskaniem championatów niż Tropka.
I to mnie nie dziwi ale to akurat osobny temat wystaw na który wcale nie mam zamiaru dyskutować jednak bardzo łatwo sobie wyrobić zdanie jak czasem oceniają sędziowie i co oceniają.
hania pisze:Dla mnie ogar poza ładną głową powinien posiadać parę innych cech
Nie tylko dla Ciebie.
hania pisze:Jak usiłujesz prowokowac
nie usiłuję co zaznaczyłam na początku poprzedniego postu.
hania pisze:........pisać coś brzydkiego o innych psach to pisz wyraźnie, że jest to tylko twoje zdanie!
ja wiem że to forum mało toleruje wpisy inne od słodzenia.
Myślę że tobie tez się wiele rzeczy nie podoba których nie napiszesz na forum- nie musisz zresztą, nikt nic nie musi.
Dla mnie siedzenie cicho i klepanie się po plecach, kolorowanie że wszystko jest ok nie jest fajne.
Sama wolę usłyszeć że coś zepsułam- wtedy będę wiedzieć co i mam możliwość poprawy a jak słyszysz tylko same ochy i achy to nie masz nawet możliwości się czegoś nauczyć oprócz własnych doświadczen, własnego widzi mi się, które nie zawsze musi być dobre dla rasy.
Jakby tak w świecie polityki wyglądała sprawa to przecież nic już by z tej Polski nie było więc sorry ja będę dalej "walczyć" o własne zdanie i ideały.

"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"