Ogary na Jary

Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Re: Ogary na Jary

Post autor: kasiawro »

Rzędzian wycofany po zagrodzie został, Arteja z dwoma 3 i reszta 4 dypom I stopnie, Gryf, Bohun też I stopnia, Minuta II-go stopnia to tak na szybko Wam przekazuję.
Dziękujemy, Tomka duma rozpiera, nie zmieścił się w drzwiach, śpi z Zagajem w kojcu :).
Ogólnie konkurs na bardzo wysokim poziomie podkreślali sędziowie kilka razy, że psy bardzo dobre.
Zagaj i Minuta padnięci spali już po drodze, emocje też męczą ;).
Keja jako oszczekiwacz zgłoszona i wyciągnęła maxa :brawo_1: Trufla też na wszystkim max.
Chciałam jeszcze zauważyć, że Arteja znalazła dzika w 48 sek. najszybciej ze wszystkich psów na konkursie, o mały włos nie pobiła rekordu zagrody.
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

kasiawro pisze:Dziękujemy, Tomka duma rozpiera, nie zmieścił się w drzwiach, śpi z Zagajem w kojcu :).
A przynajmniej świeżej słomy im dałaś?
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Post autor: ZbyszekC »

kasia, kto prowadził w powrotnej drodze bo trochę pokretnie piszesz :mysl_1:.
W każdym razie jeszcze raz gratulacje dla wszystkich. :brawo_1:
A dla siostrzyczki Artei szczególne :piwko: Teraz mam pewność, że paskudny charakter Balta to wina genów. I wychowania Axany :placzek:
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
gryfna

Post autor: gryfna »

Dzisiejszy konkurs jest kolejnym, który potwierdza ogromną wartość użytkową naszych psów. Wspaniale jest widzieć tak dużo ogarów na stawce i słuchać pochwał na temat ich pracy. Serce rośnie! Gratuluję wszystkim uczestnikom i Zagajowi :), dziś zobaczyliśmy efekty ich pracy. Naprawdę wspaniałe.
Jak zwykle cudowna atmosfera i... duma mnie rozpiera, bo podium znowu zdominowała ekipa ze Śląska ;)
Za rok dwa dni konkursu, wraca konkurencja w parach... ;)
Idę odsypiać.
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

hania pisze:
kasiawro pisze:Dziękujemy, Tomka duma rozpiera, nie zmieścił się w drzwiach, śpi z Zagajem w kojcu :).
A przynajmniej świeżej słomy im dałaś?
Haniu wzięli kołderki sobie :)
ZbyszekC pisze:kasia, kto prowadził w powrotnej drodze bo trochę pokretnie piszesz :mysl_1:.
Ja prowadziłam, towarzystwo już imprezowała w drodze powrotnej. Czego nie rozumiesz Zbyszku?
Chciałam tylko dodać, że nie jestem pewna jaki dyplom ma Bohun czy tak jak napisałam I czy II?
Analizując na spokojnie pewności nie mam.
Opiszę wszystko Wam na ogarkowie potem.
Bardzo bardzo się cieszę, że było 6 ogarów, że pokazały na co ich stać, że konkurs był na wysokim poziomie, atmosfera jak to na dolnym śląsku super :brawo_1:
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Post autor: ZbyszekC »

Które miejsce zajeła Arteja i jaki dyplom dostała?
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Ł-Bohun

Post autor: Ł-Bohun »

Ja chciabym wszystkim uczestnikom tego konkursu serdecznie podziekować, a w szczegolności "Ogarowiczom". Od Klubowki w Goraju , nie widzialam jeszcze na konkursie wiecej OP jak 2 -super, trzymajmy tak dalej..... :silacz: :brawo_1: :szacun_1: :zgoda:

PS. slyszalem jak jeden mysliwy pytal drugiego, kiedy beda szczeniaki po jego suce OP . Dlatego wlasnie m.in. trzeba jezdzic na konkursy.

Co to dopiero będzie po zlocie "Myslistwo z Ogary" ...? :mysl_1: ............... :silacz:
Exitus acta probat
http://www.myslistwozogary.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ; http://www.ogarowegranie.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
hodowla Ogarów Polskich - "Ogarowe Granie"
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

ZbyszekC pisze:Które miejsce zajeła Arteja i jaki dyplom dostała?
Arteja z dwoma 3 i reszta 4 dypom I stopnie Czyli dyplom I stopnia z dwoma 3 i reszta 4 , nie wiem które miejsce zajęła muszę policzyć po fotkach aby Ci na to pytanie odpowiedzieć.
Jarku Bohun ma II stopnia dyplom, czy I ?
Danusia
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Danusia »

Gratulacje dla wszystkich i czy można prosić o podanie jakiego stopnia poszczególne ogarki dostały?????
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

Minuta II -go
Ł-Bohun II lub I ?
Gryf I - go
Arteja I - go
Zagaj I - go
Ilość punktów jeśli uzyskam to wpiszę: na ten czas pamiętam szczęśliwą 100 Minuty i 140 Zagaja!
ODPOWIEDZ