Witajcie Nord Ogarzy Gon
Witajcie Nord Ogarzy Gon
Stało się .Po wielu przymiarkach witamy wszystkich serdecznie .Jesteśmy właścicicielami Nordka z domu Ogarzy Gon.Tatuś As-Dur Olfactus mama Reda z domu Udry.Nord zwany również Nordzikiem jest całkiem postawnym młodzieńcem 43 kg.żywej wagi.Tulasiński od szczeniaka i fantastyczny młodzieniec.Niedawno po 1-szych urodzinach.To my szukamy koleżanki/kloegi wsród Ogarków.Pozdrawiamy wszystkich braci/siostry mniejszych.
- Załączniki
-
- a tak wyglądam przez okno..
- 20110425146.jpg (65.54 KiB) Przejrzano 1401 razy
-
- buszujący w trawie
- 20110724040.jpg (118.2 KiB) Przejrzano 1402 razy
Re: Witajcie Nord Ogarzy Gon
A to braciszekeliza pisze:Witamy NorDZIKA![]()

- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
Nie, my nie jesteśmy rodzeństwem. Też na N, ale my N-Olfactus 
świetny avatar

świetny avatar

Witajcie!
Za to ja mam w domu bardzo przyrodnie rodzeństwo Norda, bo nie dość że po tym samym tacie to mamy są na dodatek siostrami rodzonymi
Jakby Nord chciał kiedyś poznać siostrę cioteczną bliżej na spacerze to dajcie znać
Za to ja mam w domu bardzo przyrodnie rodzeństwo Norda, bo nie dość że po tym samym tacie to mamy są na dodatek siostrami rodzonymi

Jakby Nord chciał kiedyś poznać siostrę cioteczną bliżej na spacerze to dajcie znać

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Jasne dziękujemy za zaproszenie.Ania W pisze:Witajcie!

Dziękujemy Wujku i pozdrawiamy.Leszek pisze:pozdrowienia też od wujka Amona