Tak więc dobrze, że napisałaś

A co do klatki materiałowej, to również moje suki nie pałają do niej miłością, a metalową kochają. Kusza jeszcze wejdzie, bo wymiarowo bardziej pasuje, ale Borze za ciasno, za ciemno, zbyt niestabilnie

irie pisze:Wiedzialam, ze cos chlapne dzisiaj - na Twojego bloga padloale mialam ciezki tydzien. prosze patrzec przez palce na mnie
przez momencik mialam wrazenie, ze dzis jest sobota 15-go ;]
Ja się dobrze nie znam ale jakoś mi Cnotliwym Nosem trochę trącił i takie oczka hultajowe mi się wydawały...a tu proszę taki mykAsia_i_Bora pisze:Dziękuję, przyznam szczerze, że z zupełnie inną linią mi się skojarzył![]()
Tak więc dobrze, że napisałaś![]()
My miałyśmy się na poznańskiej lansowaćAsia_i_Bora pisze:A co do klatki materiałowej, to również moje suki nie pałają do niej miłością, a metalową kochają. Kusza jeszcze wejdzie, bo wymiarowo bardziej pasuje, ale Borze za ciasno, za ciemno, zbyt niestabilnie
A to oczywiście zapraszamy do weryfikacjiAsia_i_Bora pisze: O! Będziecie w Poznaniu, superBo Łoza na tych zdjęciach wygląda na jakąś większą (nie wyższą, nie grubszą, tylko taką bardziej rozbudowaną) niż ją zapamiętałam i będę mogła to zweryfikować