Konkursy 2011
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Konkursy 2011
Gratulacje!!!! Opowiadaj 

- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Na razie wiem tylko tyle niestety
. Z Karbonem na konkursie był jego szkoleniowiec w tym zakresie - Jurek O. z Beskidzkich Wysp. Nie wiem nawet czy udalo im się zrobić zdjęcia. Jurek prowadził dwa psy - Karbona i Enigmę - takze miał ręce pełne roboty. Myśmy na konkurs nie pojechali, choć bardzo nas ciągnęło, ale Karbon mialby pewnie problem kogo się tego dnia słuchać.
Jedno co wiem, to że ścieżki były trudne, a warunki ciężkie (w Bieszczadach spadł śniegw noc poprzedzającą konkurs , było dość wietrznie, wilgotno i zimno), ale psy i ludzie dali radę.

Jedno co wiem, to że ścieżki były trudne, a warunki ciężkie (w Bieszczadach spadł śniegw noc poprzedzającą konkurs , było dość wietrznie, wilgotno i zimno), ale psy i ludzie dali radę.

Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Akurat, że wilgotno to dobrze 
Ale wiatr to już może być poważną przeszkodą ...
Gratulacje wielkie dla Karbona:silacz: i jego trenera oczywiście też.

Ale wiatr to już może być poważną przeszkodą ...
Gratulacje wielkie dla Karbona:silacz: i jego trenera oczywiście też.
PrzewodnikaAnia W pisze:Gratulacje wielkie dla Karbona:silacz: i jego trenera oczywiście też.

Wielkie gratulacje

A właściwie menera 
No jak szkoleniowiec to chyba można powiedzieć trener
Trener i mener w jednej osobie 

No jak szkoleniowiec to chyba można powiedzieć trener

Kiedyś za "menera" dostałam tęgi ochrzan od sędziego na konkursie. W sumie miał rację, skoro mamy polskie określenie, dlaczego go nie używać. Od tej pory mówię o sobie i innych "przewodnik". 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Gratulacje! Jesteśmy pod wrażeniem!
Jak będziecie coś więcej wiedzieć to podajcie punktacje i oczywiście jakieś fotki

Jak będziecie coś więcej wiedzieć to podajcie punktacje i oczywiście jakieś fotki

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gratulacje dla Karbona i Enigmy