Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Awatar użytkownika
Sylwia_TRIUMFIK

Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Post autor: Sylwia_TRIUMFIK »

ja też czekam ... rodzinka tak zabiegana że ... nie ma czasu mu zrobić fotek i wysłać ;) ale jak go "obfoczą" to dam na swój blog :)
Załączniki
triumf-kolaż.jpg
triumf-kolaż.jpg (69.07 KiB) Przejrzano 1229 razy
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ale śliczne :marzyc_2:
A to tak niedawno było ...
Awatar użytkownika
jut

Post autor: jut »

Trochę po niewczasie ale też skaładamy najszczersze życzenia pozostania w zdrowiu przez wiiieeeellllleeeee lat!!! --córa Tańcza z jej człowiekami
Załączniki
Fri1.jpg
"......trochę człowieka i technika się gubi......"
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ależ cudo! I jakie te świeczki łaskawe ;)
Bardowi nwet nie pokażę bo przy jego ostatnim apetycie grozi to zalizaniem monitora ;)
Dziękuję za życzenia! :)
bea100

Post autor: bea100 »

Ja też pisałam tu życzenia- od wiernej żony dla męża ;) - ale coś się nie zapisały (teraz to zobaczyłam)- dlatego składam MOC życzeń raz jeszcze :P I zdrowia, zdrowia, zdrowia :!:

Jut- ależ pięknyyyyyyyy ten toooooooort :marzyc:

Sylwia_Triumfik- witaj cieplutko, miło Cię tu u nas widzieć, fajny kolaż, mam nadzieję na wiele zdjęć! ...jak się domyślam, jesteś rodzinką Marków z Wocławia "zakochaną w naszym Triumfiku"?
:brawo_1: Wcale się nie dziwię...to od urodzenia był wyjątkowo inteligentny ogarzy chłopczyk z wyrazistym charakterem i dzielnością oraz z wielkim wdziękiem osobistym ;) ...myślę, że taki pozostał.
Zajrzyj na mój blog- hodowli Poszły w Las- ... dzisiaj dostałam zdjęcia Triumfa :P
Awatar użytkownika
Sylwia_TRIUMFIK

bea100 a więc jestem siostrzenicą żony Pana Marka z Ostrowca Świętokrzyskiego ale mieszkam we Wrocławiu :)
Obrazek
bea100

Tak się domyśliłam- Pan Marek pisał mi o Tobie (same dobre rzeczy :P )- witaj tym serdeczniej!
Awatar użytkownika
Sylwia_TRIUMFIK

ale zabawne jest to że prowadzę blog Triumfa a mieszkam w mieście gdzie pojechał Taniec :)
w sumie jak pojadę pod koniec stycznia to też natrzaskam fotek i wrzucę ....
jak dzwonię to rodziców to w sumie to pierwsze o co to się pytam o piesia :)
bea100 poza tym wybrała mu Pani piękne imię ... pasuje do niego jak ulał ...
Obrazek
bea100

Dziękuję- ale imiona dla BarDuniów wybierałyśmy razem z drugą babcią- AniąW :P
Triumfik miał ( z tego co wiem) mieć inne domowe imię- ale doskonale, że rodowodowe zostało.
I domyślam się- jak do niego to imię pasuje!

Jesli wsiąkniesz w ogary- to może skontaktujesz się z KasiąWro od Pasji (Rewii)?- ona we Wrocku (organizują tam spotkania ogarze) i ma też kontakt z Tańcem. Może się zobaczycie? Poza tym- popatrz w kanendarz wystaw i zaklep sobie termin międzynarodowej wystawy we Wrocku ( tam będzie wystawiany Taniec i inne znane z tego forum ogary).
Awatar użytkownika
Sylwia_TRIUMFIK

heh ... ja wezmę Triumfa na tą wystawę w wrześniu we Wrocku nawet jak bym go miała uprowadzić :) żartuje oczywiście
w najbliższym czasie jak będę w domku to porozmawiam z Markiem o tej wystawie :) i go namówię aby przyjechał z żoną i chłopakami oraz piesiem :) a Pani będzie z pieskami?? bo to był by taki zlot rodzinny ;) heheh

w Ostrowcu Triumfik jest jeden a takie spacery ogarowe to pewnie fajniutka sprawa ;)

a co do imienia piesia to On ma już zwycięstwo wpisane w imię ;) zapewne wywalczył już miejsce najważniejszego członka Familii :)
ja poznałam go jak był już nawet duży czyli miał prawie 5 miesięcy :) a od razu mnie przywitał jak by znał mnie od urodzenia ... jest słodki, pod choinkę kupiłam mu taką obróżkę skórzaną w kolorze jasny brąz więc fajnie komponuje się z sierścią ... poza tym to taka obróżka która rośnie razem z piesiem bo ma regulacje :)
Obrazek
ODPOWIEDZ