To zdjęcie bardzo mi przypomina Szyszu za młodu....awiska pisze:
W domu ładnie się bawię i trochę psocę. Kiedy Państwo próbują się przespać lubię pobawić się piszczałkami.
10 lipca 2011 CZ-Tropinosy po Szajce i Ł-Bohunie;)
Re: 10 lipca 2011 CZ-Tropinosy po Szajce i Ł-Bohunie;)
- Załączniki
-
- PB301326 (2).jpg (158.81 KiB) Przejrzano 1065 razy

Rzeczywiście podobne. Tylko oczka w różnych kolorach.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Oj tam podobne to ujęcie i tematyka a tak na moje oko pyszczki maja inne co nie zmienia faktu że obie śliczne i obie profesjonalnie pstryknięte 

Ostatnio po łebkach czytam forum i dopiero dziś dowiedziałam się, że Czuprynka mieszka z SarabandąAszemi pisze:No i rozstanie najgorsze ze wszystkich, bo ostatnie, bo po 11tyg, bo... jeszcze by kilka bo było ale cieszę się bo trafiła w dobre ręce pod świetną opiekę no i będzie mieć towarzyszkę zabaw![]()
Pojechała do Gosi od Sarabandy![]()
...
Z ciekawością będę obserwować jak rosną moje małe CZ-Tropinosy

Miałyśmy iść na spacer ale ja nie dałam rady więc za tydzień mamy spotkanie z dziewuchami

Uchaty pomolestuje Sare w krzaczorach a Coda będzie ganiać z Czuprynką

Będą foty nie raz zapewne bo nasze psy zawsze fajnie się bawią

- Aszemi
- Kontakt:
A ja już na nie czekam z utęsknieniemBasiaM pisze:Będą foty nie raz zapewne bo nasze psy zawsze fajnie się bawią

W sobotę dostałam kilka fotek z komórki od Gosi no i w Poznaniu widzieliśmy się z Czarodziejem- wchodzą w ten najfajniejszy wiek długich łap i kompletnej nieproporcjonalności- uwielbiam takie ogórki

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
No i gdzie te foty?? tych długich łap... 

Zaraz nieprorpocjalnościAszemi pisze:A ja już na nie czekam z utęsknieniemBasiaM pisze:Będą foty nie raz zapewne bo nasze psy zawsze fajnie się bawią![]()
W sobotę dostałam kilka fotek z komórki od Gosi no i w Poznaniu widzieliśmy się z Czarodziejem- wchodzą w ten najfajniejszy wiek długich łap i kompletnej nieproporcjonalności- uwielbiam takie ogórki

Czarta zwana Szelmą chętnie się pochwali jak rośnie:
Lubie jak Pan lata swoim zdalnie sterowanym modelem. Jak już spadnie na ziemie to gonimy w poszukiwaniu gdzie dokładnie zleciał. Bardzo to lubię tylko szkoda, że Pan nie pozwala zszamać znaleziska.

ale najbardziej to lubię biegać po lesie

i po łące

Proszę się nie niepokoić. Nikt mnie nie przygotowywał do wrzucenia na rożen. Sama znalazłam to jabłko.
Lubie jak Pan lata swoim zdalnie sterowanym modelem. Jak już spadnie na ziemie to gonimy w poszukiwaniu gdzie dokładnie zleciał. Bardzo to lubię tylko szkoda, że Pan nie pozwala zszamać znaleziska.

ale najbardziej to lubię biegać po lesie

i po łące

Proszę się nie niepokoić. Nikt mnie nie przygotowywał do wrzucenia na rożen. Sama znalazłam to jabłko.
- Aszemi
- Kontakt:
Dzięki za fotkitaka mała z niej Szajeczka
- może jednak bloga założycie

no ładnie Szelma była w poprzednim miocieawiska pisze:Czarta zwana Szelmą

Nie wiedzieliśmy. Czyli Szelma ma ciotkę Szelmę. A to numer!Aszemi pisze:Dzięki za fotkitaka mała z niej Szajeczka- może jednak bloga założycie
![]()
no ładnie Szelma była w poprzednim miocieawiska pisze:Czarta zwana Szelmą