Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
-
Re: Klubowa Opole
na pewno dojdzie. Mi po miesiącu doszedł.
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Nas nie będzie
Kolizja terminów. Ale tak jak pisałem wcześniej jakby była taka potrzeba mogę podjechać do wybranego ośrodka i coś pozałatwiać. Tylko żeby potem nie było linczu na Józefie że zimno, robaki i cena za niska
Taki żart w dobie Kryzysu wywołanego przez Inżynierię Finansową promowaną przez ostatnie lata
Musiało pęknąć.... Jak się obraca czymś czego nie ma wcześniej czy później okazuje się.... że TEGO NIE MA!!!! 

http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
Józef
No jak was nie będzie.. wszak to NAJWAŻNIEJSZA wystawa OGAROWA!!!!
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
No jasne- raz w roku jest takie Święto Ogara.
Poza tym popatrzcie= lata 1959-2009r
Rocznica okrągłeg 50-tego jubileuszu ściągnięcia, przez Piotra Kartawika, pierwszych po wojnie Ogarów Polskich z Kresów do Wrocławia. To był przecież początek historii, z którą jesteśmy teraz związani!
Myślę, że będzie bardzo uroczyście (powinno być !!!).
Poza tym popatrzcie= lata 1959-2009r
Rocznica okrągłeg 50-tego jubileuszu ściągnięcia, przez Piotra Kartawika, pierwszych po wojnie Ogarów Polskich z Kresów do Wrocławia. To był przecież początek historii, z którą jesteśmy teraz związani!
Myślę, że będzie bardzo uroczyście (powinno być !!!).
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Zdecydowanie 

No tak wygląda pech właśnie.... Poza fantastycznym hobby ogarzym jest jest jeszcze proza życia, wiecie, rozumiecie - na hodowlę trzeba zarobić najpierw kaskę nie? Bo kosztowna będzie jak czytam.... Ale pamiętajcie że z tym ośrodkiem mam pod drodze jakby co, można na mnie liczyć, dogram Wam szczegóły na miejscu.dorob62 pisze:Józef
bea100
A może sami tez coś wymyślimy???? Może właśnie te ulotki promocyjne, jakieś gadżety????Może ja powalczę o media?? w kontekście 50 lat??? Dajcie znać co wy na to????
A może sami tez coś wymyślimy???? Może właśnie te ulotki promocyjne, jakieś gadżety????Może ja powalczę o media?? w kontekście 50 lat??? Dajcie znać co wy na to????
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
A kiedy jak nie na 50-cio lecie?dorob62 pisze:bea100

Mogę zaprojektować plakat okolicznościowy, tylko potrzebuję sponsora na druk nakładu