Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.

Archiwum - Wystawy w 2009 roku

Moderator: BACHMATsforanemroda

Maciej Osiński

Re: Klubowa Opole

Post autor: Maciej Osiński »

na pewno dojdzie. Mi po miesiącu doszedł.
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Józef
Gadu-Gadu: 3660621

Post autor: Józef »

Nas nie będzie :( Kolizja terminów. Ale tak jak pisałem wcześniej jakby była taka potrzeba mogę podjechać do wybranego ośrodka i coś pozałatwiać. Tylko żeby potem nie było linczu na Józefie że zimno, robaki i cena za niska :gleba: Taki żart w dobie Kryzysu wywołanego przez Inżynierię Finansową promowaną przez ostatnie lata :D Musiało pęknąć.... Jak się obraca czymś czego nie ma wcześniej czy później okazuje się.... że TEGO NIE MA!!!! ;)
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

Józef
No jak was nie będzie.. wszak to NAJWAŻNIEJSZA wystawa OGAROWA!!!!
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
bea100

Post autor: bea100 »

No jasne- raz w roku jest takie Święto Ogara.

Poza tym popatrzcie= lata 1959-2009r
Rocznica okrągłeg 50-tego jubileuszu ściągnięcia, przez Piotra Kartawika, pierwszych po wojnie Ogarów Polskich z Kresów do Wrocławia. To był przecież początek historii, z którą jesteśmy teraz związani!

Myślę, że będzie bardzo uroczyście (powinno być !!!).
gryfna

Post autor: gryfna »

I trzeba będzie się napić za zdrowie ogarów ;)
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Zdecydowanie :piwko:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Józef

dorob62 pisze:Józef
No jak was nie będzie.. wszak to NAJWAŻNIEJSZA wystawa OGAROWA!!!!
No tak wygląda pech właśnie.... Poza fantastycznym hobby ogarzym jest jest jeszcze proza życia, wiecie, rozumiecie - na hodowlę trzeba zarobić najpierw kaskę nie? Bo kosztowna będzie jak czytam.... Ale pamiętajcie że z tym ośrodkiem mam pod drodze jakby co, można na mnie liczyć, dogram Wam szczegóły na miejscu.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

bea100
A może sami tez coś wymyślimy???? Może właśnie te ulotki promocyjne, jakieś gadżety????Może ja powalczę o media?? w kontekście 50 lat??? Dajcie znać co wy na to????
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Józef

dorob62 pisze:bea100
A może sami tez coś wymyślimy???? Może właśnie te ulotki promocyjne, jakieś gadżety????Może ja powalczę o media?? w kontekście 50 lat??? Dajcie znać co wy na to????
A kiedy jak nie na 50-cio lecie? :piwko:
gryfna

Post autor: gryfna »

Mogę zaprojektować plakat okolicznościowy, tylko potrzebuję sponsora na druk nakładu :)
ODPOWIEDZ