Fundusz "ogarkom w potrzebie"
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Re: Fundusz "ogarkom w potrzebie"
agata-budynek, Tobie należą się brawa za rozpoczęcie tej 'organizacji'
Natalia i Nero
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Informuję, że pieniążki wpłynęły Wielkie Dzięki!
Agata-budynek, proszę serdecznie o aktualny stan konta.
Powinny były wejść dwie zadeklarowane na temacie Huzara wpłaty.
Mamy Huzara wyjętego ze schronu w Łodzi do Domu Tymczasowego (DT) w Koluszkach.
Potem pies trafi do hotelu u Hani/AniRe k/Żyrardowa.
Będą wydatki ( mam nadzieję, że i wpływy także
)
Wszystkie bieżące rozliczenia na temacie "POMOCY! HUZAR schronisko w Łodzi"
viewtopic.php?f=26&t=1538&st=0&sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
Powinny były wejść dwie zadeklarowane na temacie Huzara wpłaty.
Mamy Huzara wyjętego ze schronu w Łodzi do Domu Tymczasowego (DT) w Koluszkach.
Potem pies trafi do hotelu u Hani/AniRe k/Żyrardowa.
Będą wydatki ( mam nadzieję, że i wpływy także

Wszystkie bieżące rozliczenia na temacie "POMOCY! HUZAR schronisko w Łodzi"
viewtopic.php?f=26&t=1538&st=0&sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
Agata-budynek: proszę o przelanie dzisiaj kwoty 81 zł na konto Huzara w DT (podaję dane i konto Ajlii na pw)
UWAGA: ze względu na wpłatę (bezpośrednio do DT) od KasiaAniołek- wycofuję z funduszu tą prośbę
Agata-budynek- proszę na razie nic nie przelewać na podane Ci na PW konto.
UWAGA: ze względu na wpłatę (bezpośrednio do DT) od KasiaAniołek- wycofuję z funduszu tą prośbę
Agata-budynek- proszę na razie nic nie przelewać na podane Ci na PW konto.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja myślę że ofertę którą wynalazła Aszemi nie należy zostawić. Zawsze to jest 100 zł więcej, a dla bid jak najbardziej potrzebne są takie "stówki".
Jeśli Basia nie może bo już jest klientem banku, to może ktoś inny będzie chętny..?
Jeśli nikt się nie zgłosi to ja założę konto a potem chętnie dostęp do niego oddam Basi.
Jak myślicie?
Jeśli Basia nie może bo już jest klientem banku, to może ktoś inny będzie chętny..?
Jeśli nikt się nie zgłosi to ja założę konto a potem chętnie dostęp do niego oddam Basi.
Jak myślicie?
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Dobry pomysł
Zasada jest taka że zakładasz potem podpisujesz umowę na konto i kartę płatniczą, do któregoś tam grudnia chyba (trza doczytać) musi jednorazowo wpłynąć na to konto 1000zł i trzeba dokonać jednej transakcji płatniczej kartą i wtedy 100 wpada- chyba że coś pokręciłam bo czytałam trochę po łebkach;)

Zasada jest taka że zakładasz potem podpisujesz umowę na konto i kartę płatniczą, do któregoś tam grudnia chyba (trza doczytać) musi jednorazowo wpłynąć na to konto 1000zł i trzeba dokonać jednej transakcji płatniczej kartą i wtedy 100 wpada- chyba że coś pokręciłam bo czytałam trochę po łebkach;)
A tak można?kasiawro pisze:...Jeśli nikt się nie zgłosi to ja założę konto a potem chętnie dostęp do niego oddam Basi.
Jak myślicie?
100zł to kawał grosza i warto się po to schylić jak najbardziej

Fakt kawał grosza, ale jak bank daje 100zł to zakłada że zarobi 200, musi tam być jakieś inne dno, które trzeba sprawdzić, aby nie umoczyć.bea100 pisze:A tak można?kasiawro pisze:...Jeśli nikt się nie zgłosi to ja założę konto a potem chętnie dostęp do niego oddam Basi.
Jak myślicie?
100zł to kawał grosza i warto się po to schylić jak najbardziej

Osobiście nie mam zaufania do wszystkich promocji i okazji.

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ja też mam dystans dlatego trzeba doczytać zasady zakładania konta i tej karty.Leszek pisze:Osobiście nie mam zaufania do wszystkich promocji i okazji.
Z drugiej strony jak Alior wchodził na rynek to wszystkim po 50zł dawał więc jest to dla nich koszt pozyskania klienta- raz sie trafi lepszy raz gorszy.
A warunkiem jest wpłata 1000zł na raz i transakcja kartą więc z samych wpłat trochę grosza uzyskają;)