FOTO GRA:)
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: FOTO GRA:)
Ale niezła pozycja do spania 

hihihih.. no nie wiem;) latami z okiem miałam akademik i tak było przed, w trakcie i po sesji:)
A ja poproszę jajko Faberge:)
A ja poproszę jajko Faberge:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
się robidorob62 pisze:A ja poproszę jajko Faberge:)

- Załączniki
-
- j2.jpg (22.86 KiB) Przejrzano 448 razy
-
- j8.jpg (12.81 KiB) Przejrzano 454 razy
-
- j30.jpg (17.81 KiB) Przejrzano 450 razy
-
- Jajko_koronacyjne_jajka_1000147.jpg (18.31 KiB) Przejrzano 459 razy
Marta & Rudolf

No w sumie to wkleiłaś bombki w stylu Faberge..dzięki za to.. Al mnie raczej chodziło o takie cuuuda:)
Ale oczywiście dajesz!!!!
Ale oczywiście dajesz!!!!
- Załączniki
-
- Equestrian_Egg.jpg (123.89 KiB) Przejrzano 455 razy
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
No fakt. Bombką nie jest jajko koronacyjne jedynie... Miałam jeszcze jedno duże zdjęcie, ale tak bardzo chciałam być pierwsza, że już nie zmniejszałam... 
Jeśli uznałaś jednak moje zdjątka, w tym jajka - bombki, to ja pójdę Twoim tropem i poproszę o insygnia koronacyjne, najchętniej miecze

Jeśli uznałaś jednak moje zdjątka, w tym jajka - bombki, to ja pójdę Twoim tropem i poproszę o insygnia koronacyjne, najchętniej miecze

Marta & Rudolf

Oto dwa miecze.. nagie.. jak po Grunwaldem:)
- Załączniki
-
- miecz.JPG (69.91 KiB) Przejrzano 395 razy
-
- szczerbiec.jpg (2.16 KiB) Przejrzano 395 razy
Ten drugi to Szczerbiec....!!!!
Mogą być?
Mogą być?
To ja bym chciała......"sielski obrazek"