Wigro,Wigry,Przyjaciele i ....
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Wigro,Wigry,Przyjaciele i ....
ania N pisze:Eee tam! przecież nigdzie nie napisali, że przy oszczekiwaniu trzeba stać na bacznośćqzia pisze:ale z tym oszczekiwaniem to chyba można się było postarać.![]()
![]()
![]()
Brawo Wigruś!![]()
A poza tym skoro ludź ze śrutu dostał to nigdy nie wiadomo....

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiesz co , Wigro- ja to się Tobie dziwię. Wcale a wcale nie wychowałeś swojego Dwunożnego.
Ja to na każdym konkursie zjadam z moja Dwunożną wszystko na spółkę. I nawet kiełbaskę z rusztu, choć w domu mi nie dają. Weź i Mu wytłumacz, że po pracy na tropie to MY jesteśmy spracowani a Oni to się tylko za nami na otoku wloką i przeszkadzają.
Spisałeś się fajnie , więc gratuluję. Ja też tym razem plamy nie dałam i Duża się cieszy.
Sędzia chyba tez, bo jakby nie ja, to całkiem by się w tych krzakach pogubili a ja ich wyprowadziłam na dukt.
Wigro. jak myślisz- dlaczego Dwunożni mówią o sobie ,,Przewodnik psa?" Bo ja myślę, że to o nas się powinno mówić ,,przewodnik beznosego człeka"
I pytałam mojej , jak tam w Regulaminie stoi z tym oszczekiwaniem. Otóż nic nie ma o pozycji. więc myślę, że można i na leżąco i na stojąco a jak kto potrafi to i na pleckach.
Pozdrawiam Cie serdecznie Duży Facecie twoja Chmurka Emi
Ja to na każdym konkursie zjadam z moja Dwunożną wszystko na spółkę. I nawet kiełbaskę z rusztu, choć w domu mi nie dają. Weź i Mu wytłumacz, że po pracy na tropie to MY jesteśmy spracowani a Oni to się tylko za nami na otoku wloką i przeszkadzają.
Spisałeś się fajnie , więc gratuluję. Ja też tym razem plamy nie dałam i Duża się cieszy.
Sędzia chyba tez, bo jakby nie ja, to całkiem by się w tych krzakach pogubili a ja ich wyprowadziłam na dukt.
Wigro. jak myślisz- dlaczego Dwunożni mówią o sobie ,,Przewodnik psa?" Bo ja myślę, że to o nas się powinno mówić ,,przewodnik beznosego człeka"
I pytałam mojej , jak tam w Regulaminie stoi z tym oszczekiwaniem. Otóż nic nie ma o pozycji. więc myślę, że można i na leżąco i na stojąco a jak kto potrafi to i na pleckach.
Pozdrawiam Cie serdecznie Duży Facecie twoja Chmurka Emi
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
chmurka pisze:to i na pleckach.

Pławdziwy hłabia nie będzie się tłudził niepotrzebnie. Czy to wiadomo kiedy przyjdą podziwiać? 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
2011 po konkursie
Mieszkałem w Płocicznie.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Wigro, czy Ty wakacyjną obróżkę wędkarską masz inną niż wystawową?
Rybki nawet nie pokazuję Tomkowi

2011 po konkursie cd
Zrobiłem więcej niż dychę po lesie, jeden borowik, jeden rydz, kilka podgrzybków, plaża.
Więc odrobiłem zaległości towarzyskie.
Odwiedziłem znajomych:
Więc odrobiłem zaległości towarzyskie.
Odwiedziłem znajomych:
- Załączniki
Oczywiście, obróżka codzienna jest na koziej skórce i czerwona od uroku (ostatni rymarz robi u nas takie) a wystawowowo konkursowy garnitur jest z grubej brązowej skóry z mosiężnymi okuciami.kasiawro pisze:Wigro, czy Ty wakacyjną obróżkę wędkarską masz inną niż wystawową?