Jakby mogła to by pewnie piszczała z wrażenia

Chłopak dba o formę i linię co by Łozie w biegu dorównaćAnia W pisze:Łoza jest zachwycona atletycznym ciałem Fiorda zanurzającym się z impetem w wodzie![]()
Jakby mogła to by pewnie piszczała z wrażenia
Aaa, to widzialam, tylko nie skojarzylam imienia tego super-ratownikaania N pisze:Grando to to pan wyżeł-mistrz w pływaniu i skokach do wody, a jednocześnie psi słoneczny patrol trześniowego stawikutu go można zobaczyć w akcji viewtopic.php?f=31&t=1288&st=0&sk=t&sd=a&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
Minuta w tym roku miala okazje podziwiac super-skoki dowodne gonczych i ich szalone plywanie na wyscigi za patykiem; widzialam, ze ja roznosilo tak chciala robic to samo, ale opor jednak byl wieszy niz checi (ograniczyla sie do oszczekiwania wychodzacych z wody z patykami;) Choc zaliczyla tez wtedy niekontrolowane wpadniecie na glebine i desperackie wydostawanie sie z niej po betonowym, prawie pionowym brzegunasze pieski potrafią być doskonałymi obserwatorami i oczywiście jeśli będą miały ochotę to same spróbują ale o tym to chyba większość posiadaczy OP doskonale wie![]()
Oj, kusi ta Trzesn, kusi..Fiord zaczął w miarę chętnie pływać po ubiegłorocznych warsztatach w Trześni (...) W tym roku na warsztatach w Trześni z kolei Fiord wybałuszał gały na widok skaczącego do wody Grandai tak jak poprzednio po jakimś czasie postanowił spróbować i jak widać udało mu się
![]()
No proszę a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina...EiMI pisze:a koń leżący na ogara![]()
![]()
![]()