KWPR Warszawa, 10.09.2011 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
- kasianiolek
Re: Krajowa Warszawa 10.09.2011
Gratulacje dla Młodego Fotoreportera 

Grunt zeby obiekt byl w calosciIza i Sławek pisze:zdjęcia (wykonane przez 11-latka który jak skupi się na obiekcie to nie wraca uwagi na to ze ucina komuś głowę)

Z doswiadczenia wiem, ze pomoc 11-latka na wystawie bywa nieoceniona

Dzieki za tyle fajnych zdjec. Mysle, ze rola fotografa wystawowego w Waszej rodzinie jest juz na stale obsadzona

Z wystaw nie trzeba...ale za to 11-latek wie że na wystawie pies jest na pierwszym miejscuZbyszekC pisze:Moim zdaniem spisał się świetnie - żadnemu psu niczego nie obciął a to najważniejsze!Iza i Sławek pisze:zdjęcia (wykonane przez 11-latka który jak skupi się na obiekcie to nie wraca uwagi na to ze ucina komuś głowę)
I jakie świetne ujęcia ruchu! Brawo![]()
ZbyszekC pisze:Po drugie, 11 - latek doskonale wie, że do umieszczanie czyjegoś wizerunku w necie trzeba mieć jego zgodę.

- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
Gratulacje dla wszystkich
Nam niestety logistyka padła, ale następnym razem postaramy się juz dotrzeć 

Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Gratulacje dla Huby
i widzę że Pan sędzia gustował w ciemnych ogarach 

No ja myślęBasia pisze:Gratulacje dla wszystkichNam niestety logistyka padła, ale następnym razem postaramy się juz dotrzeć

o ja myślęAszemi pisze:Gratulacje dla Hubyi widzę że Pan sędzia gustował w ciemnych ogarach

Myślę, że to chyba nie chodziło o kolor a raczej o typ budowy i ruch

Ale sędzia bardzo miły i z klasą - aż miło przegrywać u takiego sędziego chociaż nam się udało załapać na środek i ja jestem bardzo zadowolona

Postaram się wrzucić wieczorem jakieś fotki

Z wystaw nie trzeba...ale za to 11-latek wie że na wystawie pies jest na pierwszym miejscuAnia W pisze:ZbyszekC pisze:Po drugie, 11 - latek doskonale wie, że do umieszczanie czyjegoś wizerunku w necie trzeba mieć jego zgodę.

Pewnie jak zwykle masz rację. Ja jednak od pewnego czasu staram się nie umieszczać zdjęć osób których zgody nie jestem pewny. Wolałbym nie mieć obitej twarzy przy następnej okazji.

Zresztą moje zapędy reporterskie osłabły do tego stopnia, że staram się nie wklejać żadnych zdjęć z wystaw. Oczywiście za wyjątkiem mojego psa

I to też coraz rzadziej mam okazję
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
to nie jest kwestia mojego "jak zwykle mam rację" 
Swojego czasu dowiadywałam się o to, choć obicia mojej twarzy raczej się nie obawiam - jeżeli chodzi o zdjęcia robione na imprezach masowych nie potrzeba zgody każdego z jej uczestników.
Wyobraźmy sobie ile zgód musieliby uzyskać np. fotografowie na meczach piłkarskich
Ubolewam na spadkiem zacięcia fotoreporterskiego...

Swojego czasu dowiadywałam się o to, choć obicia mojej twarzy raczej się nie obawiam - jeżeli chodzi o zdjęcia robione na imprezach masowych nie potrzeba zgody każdego z jej uczestników.
Wyobraźmy sobie ile zgód musieliby uzyskać np. fotografowie na meczach piłkarskich

Ubolewam na spadkiem zacięcia fotoreporterskiego...

Co do zdjęć tłumu to się zgadzam. Wątpliwości mam w przypadku zdjęć indywidualnych. Zwłaszcza z poza ringu.
Co do zaciecia fotoreporterskiego. Wziałem przykład z rozsądniejszych i przestałem promować inne psy. Przecież i tak wiadomo. Balt jeżeli nawet nie jest najpiękniejszym to na pewno najoryginalniejszym ogarem
Oczywiście przepraszam za offa
Co do zaciecia fotoreporterskiego. Wziałem przykład z rozsądniejszych i przestałem promować inne psy. Przecież i tak wiadomo. Balt jeżeli nawet nie jest najpiękniejszym to na pewno najoryginalniejszym ogarem

Oczywiście przepraszam za offa

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer