Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
Zagaj królujacy na balocie super. A Gustaw bardzo roześmiany 

- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
to był jednak Jodłownik Wielki...kasiawro pisze:A którym grzbietem szliście graniczącym z Czechami?Chaszczy pisze: A gdy byliśmy na Jodłowniku, to na horyzoncie widać było Niemczyńskie Wzgórza. Uznałam jednak, że to na tyle daleko, że nie ma co nawet probować się spotkać. A tu okazuje się, żeśmy się niemal na ścieżkach minęli...
ilona
W tygodniu jest znacznie mniej ludzi na szlakach, w weekend jest już różnie.
Jodłownik ten pod Dzierżoniowem jest od nas ok 20 min. drogi, chyba że komuś się pomyliło z innym szczytem![]()

A wzdłuż granicy chodziliśmy w okolicy Lądka Zdr.
pozdrowienia
ilo
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Super zdjęcia z wyprawy na Śnieżnik (na pierwszym zdjęciu "gorąco" myślałam,ze to Rożek, a nie Pasia
)
Nieustająco zazdrościmy i tęsknimy za takimi widokami

Nieustająco zazdrościmy i tęsknimy za takimi widokami

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Dziękujemy , Gustaw to bardzo radosny gość!hania pisze:Zagaj królujacy na balocie super. A Gustaw bardzo roześmiany
Daleko to pojęcie względne, podobnie jak bliskoChaszczy pisze: to był jednak Jodłownik Wielki...Na wizualizacji zamieszczonej na stoku wyglądało, że daaaleko do Was
![]()

Staramy się dogodzić poprzez wklejanie fotorelacji, ale zawsze zapraszamy!Paulina pisze: Nieustająco zazdrościmy i tęsknimy za takimi widokami
a ja dopiero dziś mam chwilkę ,a Śnieżnik juz przeglądałam ,dla mnie wszystkie Twoje i nie
fotki na blogu klimatyczne ,nawet jakiś cmentarzyk sie znalazł
Paśka ciągle modelka
jesteś
,a braciszek ma to macho ...
Pozdrawiamy i z chęcią byśmy sie w Wasze okolice wybrali ,tymczasem może uda nam się coś w naszych górkach zaliczyć ,byliście w tym roku ?

Paśka ciągle modelka

Pozdrawiamy i z chęcią byśmy sie w Wasze okolice wybrali ,tymczasem może uda nam się coś w naszych górkach zaliczyć ,byliście w tym roku ?
- wladekbud
- Gadu-Gadu: 0
Fotka 867 na pocztówkę
A błotka (fot. 835) to wolę Burzy nawet na ekranie nie pokazywać, bo będzie żałować, że taka atrakcja ją ominęła

A błotka (fot. 835) to wolę Burzy nawet na ekranie nie pokazywać, bo będzie żałować, że taka atrakcja ją ominęła

"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Polecamy nasze okolice jak najbardziej.nulka pisze: Pozdrawiamy i z chęcią byśmy sie w Wasze okolice wybrali ,tymczasem może uda nam się coś w naszych górkach zaliczyć ,byliście w tym roku ?
Odpowiadając na pytanie czy byliśmy w tym roku w Waszych okolicach to jeszcze nie, ale plany mamy

Wladekbud - Dzięki!
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Czas leci tak szybko...
jak tylko nadrobię zaległości blogowe i chwilkę mam na delektowanie się innymi blogami, to nawarstwiają się w moim folderze zdjęciowym ujęcia, które chciałabym Wam pokazać.
Czas leci tak szybko...
łapiemy każde promienie słoneczne aby nacieszyć się tym krajobrazem i ciepłem, bo jesień zbliża się wielkimi krokami. Lubię jesień, grzybobranie, harce po łąkach bez upału, ale te dni bywają takie krótkie.
Pańcia czasami nie wyrabia się z codziennym długim spacerkiem, a my zawsze na to liczymy.
Relacja z przed dwóch tygodni z kilku spacerów:
jak tylko nadrobię zaległości blogowe i chwilkę mam na delektowanie się innymi blogami, to nawarstwiają się w moim folderze zdjęciowym ujęcia, które chciałabym Wam pokazać.
Czas leci tak szybko...
łapiemy każde promienie słoneczne aby nacieszyć się tym krajobrazem i ciepłem, bo jesień zbliża się wielkimi krokami. Lubię jesień, grzybobranie, harce po łąkach bez upału, ale te dni bywają takie krótkie.
Pańcia czasami nie wyrabia się z codziennym długim spacerkiem, a my zawsze na to liczymy.
Relacja z przed dwóch tygodni z kilku spacerów:
- Załączniki
Ostatnio zmieniony sobota 17 wrz 2011, 22:10 przez kasiawro, łącznie zmieniany 1 raz.