Ogary na śniegu. (galeria sezonowa)
Re: Ogary na śniegu. (galeria sezonowa)
Obłęd obłęd obłęd.... fantastyczne zdjątka 

I pomyśleć że takie mogli zrobić w Pszczynie a my to zawaliliśmy....
Piękne Mak i Kalinka i wspaniałe zdjęcia. Super.

http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Od razu zawaliliJózef pisze:I pomyśleć że takie mogli zrobić w Pszczynie a my to zawaliliśmy....

Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog
I tego się trzymajmy.... A swoją drogą... mam do Was dużą pretensję.... Byliście w Wiśle.... My mamy tam 1 godz jazdy, no 1,5 godz... Może przyłączyłyby się jeszcze 3 Ogary ze Śląska. A Wy tak sami!!!! Wiecie jaki to widok 5 Ogarów!!!! Bo ja nie wiem.... (nie liczę wystaw, to zawracanie gitary)rafkow pisze:tym razem
- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
No nie wiem, nie wiem... my z Wisły do Ustronia jechaliśmy prawie 1,5 godzinyJózef pisze:My mamy tam 1 godz jazdy, no 1,5 godz

Ja wiem, dzięki warszawskim spaceromJózef pisze:Wiecie jaki to widok 5 Ogarów!!!!

Następnym razem postaramy się naprawić kiepską organizację i komunikację

Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog
Ania też nie ma nic na przeciwkorafkow pisze:Masz moje upoważnienie, Ania też chyba nie będzie miała nic przeciwko![]()
Przebieraj wybieraj wklejaj

Może nawet sama coś jutro wybierze

Hania nawet w fotkach na śniegu prezentuje zastosowanie ogarów w dogoterapii

Ja nawet wiem jaki to widok 13 ogarów w lesieJózef pisze:I tego się trzymajmy.... A swoją drogą... mam do Was dużą pretensję.... Byliście w Wiśle.... My mamy tam 1 godz jazdy, no 1,5 godz... Może przyłączyłyby się jeszcze 3 Ogary ze Śląska. A Wy tak sami!!!! Wiecie jaki to widok 5 Ogarów!!!! Bo ja nie wiem.... (nie liczę wystaw, to zawracanie gitary)rafkow pisze:tym razem

Ale co się odwlecze...my już zapowiedzieliśmy się na następny raz w Wiśle więc mam nadzieję, że uda nam się spotkać

Nieźle.... Napisz coś o tym? Gdzie się udało tyle zebrać?Ania W pisze:Ja nawet wiem jaki to widok 13 ogarów w lesie
Ano w Warszawce tak hulamy!
Bywało 9,10 czy 11 ale 13 to rekrod
Tylko, że one nie na śniegu były więc fotek raczej nie będzie 

Bywało 9,10 czy 11 ale 13 to rekrod

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Jejciu co za kierowcarafkow pisze:my z Wisły do Ustronia jechaliśmy prawie 1,5 godziny![]()

Samotna Kalinka na śniegu!
- Załączniki
-
- DSC04068.JPG (92.49 KiB) Przejrzano 820 razy
-
- DSC04020.JPG (109.45 KiB) Przejrzano 818 razy
-
- DSC04063.JPG (106.39 KiB) Przejrzano 819 razy
-
- DSC04036.JPG (99.98 KiB) Przejrzano 818 razy
-