Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Re: Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO
Na moim zaświadczeniu wpisano OUKN Kraków, Szpital Uniwersytecki, dla Natalii Wszołek. Pani w rejestracji nie zgłaszała żadnych problemów z namierzeniem szpitala.
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Z tego co mi wiadomo jest to
Oddział Udarowy i należy on do jednostki:
Oddział Kliniczny Kliniki Neurologii
Adres:
ul. Botaniczna 3
31-503 Kraków (woj.małopolskie)
Telefon:
012-4248600
PS. Natalio zdrówka życzymy, trzymaj sie i bądź dzielna
Oddział Udarowy i należy on do jednostki:
Oddział Kliniczny Kliniki Neurologii
Adres:
ul. Botaniczna 3
31-503 Kraków (woj.małopolskie)
Telefon:
012-4248600
PS. Natalio zdrówka życzymy, trzymaj sie i bądź dzielna

Wprawdzie byłam dłuższy czas bez internetu ale bardzo mną wstrząsnęła wiadomość o chorobie Natalii.
Dziewczyno trzymaj się mocno, dasz radę !
Ja oddawałam krew w czerwcu więc z tego co mi wiadomo to mogę dopiero po trzech miesiącach ale gdyby nadal była potrzebna krew to dajcie znać spróbuję się dowiedzieć czy mogę wcześniej.
Dziewczyno trzymaj się mocno, dasz radę !

Ja oddawałam krew w czerwcu więc z tego co mi wiadomo to mogę dopiero po trzech miesiącach ale gdyby nadal była potrzebna krew to dajcie znać spróbuję się dowiedzieć czy mogę wcześniej.
MAM 3 jednostki krwi, czyli 3 razy po 450 ml... i mam kwit. Napiszcie privem gdzie go wysłać. Tylko że wcześniej była mowa o oddziale neurochirurgii i tak pokierowałam.... ale jest nazwa szpitala i nazwisko Natalii, powinni znaleźć... mam nadzieję.
WAŻNA WIADOMOŚĆ:
Jak się okazuje, w każdym punkcie krwiodawstwa można poprosić oddających krew honorowych dawców, aby oddali krew dla konkretnej osoby. Nic na tym nie tracą!
Najlepiej oczywiście jeśli nie wchodzi się nachalnie z ulicy, tylko samemu zdaje krew w tym dniu. Można przygotować wcześniej karteczkę z danymi szpitala i nazwiskiem osoby, która krwi potrzebuje.
WAŻNA WIADOMOŚĆ:
Jak się okazuje, w każdym punkcie krwiodawstwa można poprosić oddających krew honorowych dawców, aby oddali krew dla konkretnej osoby. Nic na tym nie tracą!
Najlepiej oczywiście jeśli nie wchodzi się nachalnie z ulicy, tylko samemu zdaje krew w tym dniu. Można przygotować wcześniej karteczkę z danymi szpitala i nazwiskiem osoby, która krwi potrzebuje.

Dziękujemy WSZYSTKIM za krew!!!!
Stan Natalii się poprawił, neurologicznie jest wszystko w porządku. Natalii już nie jest potrzebne tyle krwi, także na razie możemy wstrzymać dostawy! (gdyby zaistniała nowa konieczność oddawania krwi dam znać)
Natalia na razie musi cały czas leżeć, ale moze niedługo uda się ją podłączyć do internetu.
Na razie proszę Wszystkich o trzymanie kciuków za dobre samopoczucie i siłę na znoszenie trudów szpitalnych dla Natalii!!
jak skontaktuje sie z Natalią to jeszcze coś napiszę.
Stan Natalii się poprawił, neurologicznie jest wszystko w porządku. Natalii już nie jest potrzebne tyle krwi, także na razie możemy wstrzymać dostawy! (gdyby zaistniała nowa konieczność oddawania krwi dam znać)
Natalia na razie musi cały czas leżeć, ale moze niedługo uda się ją podłączyć do internetu.
Na razie proszę Wszystkich o trzymanie kciuków za dobre samopoczucie i siłę na znoszenie trudów szpitalnych dla Natalii!!
jak skontaktuje sie z Natalią to jeszcze coś napiszę.
charty polskie...
Kciuki i pazurki cały czas mocno trzym amy
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Trzymamy mocno
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
My też mocno trzymamy kciuki! Zdrowiej Wszołeczku!
Pozdrawiam Gosia