Dziekujemy
Nie ukrywam, ze podobnie jak Ania bardzo sie ciesze z wyniku, ale ze nie mam poczucia, ze nan zapracowalam, to rownoczesnie traktuje go jako zachete na przyszlosc do powazniejszej pracy i kolejnych prob sil na konkursach
Ze swojej strony serdecznie gratuluje Ani i Lozie (spokojna reakcja na strzal naprawde imponuje, a my z Minuta mialysmy przy tym nie lada stresa, choc staralysmy sie bardzo, zeby nie bylo tego zbytnio widac;) Gratuluje tez pozostalym uczestnikom

zwlaszcza tym ktorym gorzej poszlo, bo przeciez z tymi wynikami jest zawsze troche jak z ocenami w szkole - trzeba miec szczescie

Tak wiec, choc tylko 4 pkt zabraklo nam do dyplomu I st. to wiem, ze bylaby to przesada, bo juz to, co uzyskalismy, zawdzieczamy w sporej mierze sprzyjajacym okolicznosciom i przychylnym oceniajacym. Fakt, Minuta sobie niezle radzila, ale rewelacja to nie byla :] Niemniej, bardzo milo mnie zaskoczyla koncowa klasyfikacja i naprawde przyjemnie bylo odbierac dyplom
Mimo niewielkiego doswiadczenia w tej materii twierdze, ze konkurs to fajne, emocjonujace (choc ciut meczace;) przezycie i jesli ktos jeszcze ma ochote, ale sie waha, to polecam jednak sprobowac