Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO
Jejku, w ubiegłym tygodniu rozmawiałem z Natalią (: zdziw_4: co się...)
Zdrowia życzymy
S.
Zdrowia życzymy
S.
Wesna z Gończaków
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja sama nie mogę oddać ale zmobilizuję kogo się da!!!
Karolina możesz napisać coś więcej?
Karolina możesz napisać coś więcej?
Też nie mogę oddać krwi, ale będę mobilizować kogo się da. Jak się Natalia nazywa?
Zdrowia życzę.
Zdrowia życzę.
Z tego co mi wiadomo ostatnio, Natalia jest jeszcze w śpiączce, ma być dopiero wybudzana. Z nią samą nie mam więc kontaktu, tylko z jej rodziną. Jeżeli się tylko dowiem czegoś więcej to napiszę.
To była poważna operacja i niezbędna jest teraz krew...Najbliżsi Natalii oraz ona sama będą bardzo wdzięczni jeżeli będzie ktoś w stanie oddać krew. Z tego co mi wiadomo, krew można oddać w Krakowie przy ul. Rzeźnicza 11 (wtedy trafi do Natalii najszybciej) lub W KAŻDYM INNYM punkcie krwiodawstwa - przy oddawaniu, krwi w którymkolwiek miejscu proszę zaznaczyć, iż jest to krew dla NATALII WSZOŁEK, NA KLINIKĘ w KRAKOWIE ul. BOTANICZNA , ODDZIAŁ NEUROCHIRURGI, grupa krwi oraz czynnik Rh OBOJĘTNE! (najlepsza będzie krew grupy A, ale każda inna będzie potrzebna!)
To była poważna operacja i niezbędna jest teraz krew...Najbliżsi Natalii oraz ona sama będą bardzo wdzięczni jeżeli będzie ktoś w stanie oddać krew. Z tego co mi wiadomo, krew można oddać w Krakowie przy ul. Rzeźnicza 11 (wtedy trafi do Natalii najszybciej) lub W KAŻDYM INNYM punkcie krwiodawstwa - przy oddawaniu, krwi w którymkolwiek miejscu proszę zaznaczyć, iż jest to krew dla NATALII WSZOŁEK, NA KLINIKĘ w KRAKOWIE ul. BOTANICZNA , ODDZIAŁ NEUROCHIRURGI, grupa krwi oraz czynnik Rh OBOJĘTNE! (najlepsza będzie krew grupy A, ale każda inna będzie potrzebna!)
charty polskie...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Karolina proszę zajrzyj na zielone forum tam dałam info i osoby które oddały krew dla Natalii nie wiedzą co z pokwitowaniem...
Z najnowszych informacji, Natalie udało się wybudzić, jest przytomna ale otumaniona, pytała o psa zaraz po przebudzeniu....
Odzew na prośbę o dostarczenie krwi był bardzo duży!! Rodzina serdecznie wszystkim dziekuje!!
Krew jest potrzebna nadal!!! Natalia wyczyściła bank krwi, potrzebuje teraz dużo osocza, które jest stale pozyskiwane z oddawanej krwi!!
Jeśli chodzi o KWITKI / ZAŚWIADCZENIA , które są wydawane podczas oddawania krwi - rodzina Natalii zbierała te kwitki, od osób, które mieszkają blisko i oddawała je w Krakowie w szpitalu, ale BEZ DORĘCZENIA KWITKÓW do Krakowa, krew też DOTRZE DO NATALII!!!!! wystarczy podać dane: NATALIA WSZOŁEK oraz adres: Oddział Udarowy Kliniki Neurologii, Kraków, ul. Botaniczna 3 i Natalia otrzyma od WAS niezbędną KREW!!!
LEKARZE ORAZ RODZINA SĄ BARDZO POZYTYWNIE ZASKOCZENI ODZEWEM!!!! OBY TAK DALEJ!!
Odzew na prośbę o dostarczenie krwi był bardzo duży!! Rodzina serdecznie wszystkim dziekuje!!
Krew jest potrzebna nadal!!! Natalia wyczyściła bank krwi, potrzebuje teraz dużo osocza, które jest stale pozyskiwane z oddawanej krwi!!
Jeśli chodzi o KWITKI / ZAŚWIADCZENIA , które są wydawane podczas oddawania krwi - rodzina Natalii zbierała te kwitki, od osób, które mieszkają blisko i oddawała je w Krakowie w szpitalu, ale BEZ DORĘCZENIA KWITKÓW do Krakowa, krew też DOTRZE DO NATALII!!!!! wystarczy podać dane: NATALIA WSZOŁEK oraz adres: Oddział Udarowy Kliniki Neurologii, Kraków, ul. Botaniczna 3 i Natalia otrzyma od WAS niezbędną KREW!!!
LEKARZE ORAZ RODZINA SĄ BARDZO POZYTYWNIE ZASKOCZENI ODZEWEM!!!! OBY TAK DALEJ!!
charty polskie...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Słuchajcie kochani krew wciąż jest potrzebna dla Wszoleczka naszego, Natalia ma jeszcze bardzo rzadki rodzaj hemofilii, i dlatego potrzeba tak dużo krwi
, może jeszcze ktoś zaglądnie tutaj podeśle komuś i coś się zbierze. Skoro tak świetnie jesteśmy zgrani i zawsze wyciągamy psiaki z opresji, to w takiej sytuacji też myślę, że można się wykazać .....
Wszoleczek potrzebuje teraz pozytywnego myślenia i dużego wsparcia od nas, właśnie w taki sposób....

Wszoleczek potrzebuje teraz pozytywnego myślenia i dużego wsparcia od nas, właśnie w taki sposób....
Że też muszę akurat być chora
Ale powklejałam info na inne psie fora.

Ale powklejałam info na inne psie fora.
- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
Ja się jutro wybierałam, żeby oddać, ale okazało się, że jeszcze nie minęło mi 6 m-c od operacji więc nie mogę
Ale za miesiąc już będę mogła
Dużo zdrowia Natalio

Dużo zdrowia Natalio
Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia
Teraz w żaden sposób nie dam rady, ale spróbuję w poniedziałek... Było się dawno temu HDK, to powinno się udać...
Póki co... ZDRÓWKA WSZOLECZKU!!!
Póki co... ZDRÓWKA WSZOLECZKU!!!