Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO
Re: Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO
Super foty.
Drugie i trzecie zdjęcie śliczne, nadaje się do ramki. Bardzo podoba mi się Nero w wodzie, kapitalne zdjęcie
a piesek robi wrażenie poważnego i bojowego pana ogara.

Trójce rewelacja!
Moje ulubione - Nero w wodzie. CUDO!
Moje ulubione - Nero w wodzie. CUDO!
trochę leniuchujemy. Kilka zdjęć dla osłody

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!
MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH O POMOC DLA NATALII (FORUMOWA WSZOLECZEK, WŁAŚCICIELKA NERA)!
Natalia kilka dni temu przeszła poważną operację. Jej stan się poprawia ale potrzebna jest KREW. Najlepiej gr A ale może być też każda inna. Czynnik Rh obojętny.
Krew najlepiej oddać w Krakowie, ul. Rzeźnicza 11(najszybciej do niej trafi) lub w każdym innym punkcie krwiodawstwa.
Przy oddawaniu krwi proszę zaznaczyć, że jest to krew dla Natalii na klinikę w Krakowie,ul. Botaniczna,oddział neurochirurgii.
Bardzo dziękuję w imieniu Natalii.
- gdyby ktoś z forumowiczów z okolic Krakowa mógł oddać krew, wszyscy będziemy bardzo wdzięczni! Trzymajcie kciuki za Natalie i jej szybki powrót do zdrowia!!!
MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH O POMOC DLA NATALII (FORUMOWA WSZOLECZEK, WŁAŚCICIELKA NERA)!
Natalia kilka dni temu przeszła poważną operację. Jej stan się poprawia ale potrzebna jest KREW. Najlepiej gr A ale może być też każda inna. Czynnik Rh obojętny.
Krew najlepiej oddać w Krakowie, ul. Rzeźnicza 11(najszybciej do niej trafi) lub w każdym innym punkcie krwiodawstwa.
Przy oddawaniu krwi proszę zaznaczyć, że jest to krew dla Natalii na klinikę w Krakowie,ul. Botaniczna,oddział neurochirurgii.
Bardzo dziękuję w imieniu Natalii.
- gdyby ktoś z forumowiczów z okolic Krakowa mógł oddać krew, wszyscy będziemy bardzo wdzięczni! Trzymajcie kciuki za Natalie i jej szybki powrót do zdrowia!!!
charty polskie...
Moge wrzucic na FB?
oczywiście! bardzo proszę, musi sie udać zmobilizować jak najwięcej znajomych i znajomych znajomych!
charty polskie...